02 januar, 2009

GODT NYTT ÅR!

Her fra sofaen iført joggedress og pledd, ønskes alle der ute et godt nytt år. Sitter her og ser ut på vintervakkert landskap! Flott da gitt!
Tett i hue og en kropp som kun en mor kan elske......host og hark. Det er klart, jeg måtte jo også bli sjuk! hvorfor ikke...

I morra er det årets gourmetmiddag med venneflokken, og egentlig skal jeg sy meg en kjole i natt (har ikke kjøpt stoff eller mønster enda men natta er lang...)
Det er da det er godt at det finnes damer som syns at JEG er kreativ! - hehe...
Jeg tenker ofte over det når jeg surfer rundt her inne - at "det var en gang" - da jeg satt natt etter natt og sydde, malte og malte, strikket og broderte, lagde gaver og alt jeg har laget er vel gitt bort eller solgt......en av de få ting jeg har igjen er nissen (Isolde Garm-design) jeg lagde for noen år siden - som er igjen av de få store. Og noen juleduker og påskeduker.
Så før jeg skal i gang med å sy kjole til i morra (tror jeg...) - så skal jeg ha disse her i bakhodet...
Jeg orger dem videre neste gang jeg blogger :-)

Thanks to Vale in Lucca!
Hun håper at vi ankommer Lucca i Italia i nærmeste fremtid, og det er ikke usannsynlig at det kanskje skjer i år. Vi har ikke bestemt hvor vi skal på sommerferie enda.
Og med hennes butikk med antikviteter og hennes interesse for utstillinger og gamle itaienske malere kan vel fruen her bare dra med en gang. Kanskje vi bør ta med henger og vinne i Lotto først.
Og fra Frida i Sverige kommer denne -sjekk ut Spetsar och volanger - hun er blomsterdekoratør og har gitt meg ide til noe jeg skal lage rimelig raskt. De grønne runde kransene til å henge på gardinene - skal ha det ved spisestuen. Takk Frida :-)
Happy new year to all of you out there!
Today I am on the sofa - feeling bad, - have no time for this - have to use this day to sit by the sewingmachine to make a dress for a dinnerparty tomorrow evening...I think...hope I feel better during this day, - if I do - I`ll run to the shop and see if I can find a dress on sale.
The weather outside is fantastic - frosty white trees and garden, pure blue winter sky, sun... - and me on the sofa and not in the forest....irritating.
Have a nice day - monday its work again! This christmas holiday has been long and nice.
Tone

12 kommentarer:

Monica sa...

Vakkert vinterlandskap hos deg også:) Må si jeg blir imponert bare av at du i det hele tatt tenker på å sy deg kjole! Men, du har tydeligvis gjort det før;) Har aldri kunnet slikt jeg...

God bedring, og lykke til med middagen i morgen! Klem

PS: Vet ikke om du har vært i Italia, men det kan absolutt anbefales. Jeg skal i alle fall tilbake til Venezia en gang, og gjerne se mer av Italia ellers også:)

Anitas hus sa...

Uff da, stakkars deg. Så det var din tur nå da. Ja ja, du får ligge sammenkrølla på sofaen under pledde og håpe den gode fè kommer innom å tryller frem en kjole til deg;)
Ønsker deg i allefall god bedring og god helg!
Klem:O)

Anne på Moseplassen sa...

godt nytt år Tone, og takk for hyggelig følge gjennom det gamle :)

Som Mine Dager Er, sa...

Nå må du bli frisk fort, Tone, hvis du skal delta på gourmet-middagen hos venner. Men trenger du å mase med hjemmesydd kjole da? Er sikker på at du har noe annet fint hengende i skapet ... Bevilg deg heller litt ro og hvile, slik at helsen kommer seg fort igjen.

Og tenk å kunne dra til Lucca i Italia og besøke en antikvitetsbutikk. Hvis JEG vinner i lotto før deg, så drar vi en tur! Jeg plukker deg opp på vei fra Trondheim, tar med oss ei trivelig dame på Mysen samtidig, så freser vi nedover med en diger henger som vi fyller opp. Det vi ikke får plass til sender vi nordover i container. Tar en stopp i Roma mens vi er i de traktene ;-)

Sukk... jeg håper lottogevinsten kommer snart! Det er heldigvis gratis å drømme.

God bedring til deg Tone. Pøs på med vitaminer og ta deg en cognac eller akkevitt så legger du sjiten på sprit!

Klem fra Marit

Lyst på livet sa...

Selvfølgelig skal du sitte opp i natt å sy kjole!! Ingen andre enn deg klarer å komme på noe sånt Tone! Sørg nå heller for å bli frisk i stedet da vel :-). Og ta opå deg noe bekvemt...hehe..

Vet du hva gubben har begynt å si når jeg har satt på meg joggedressen? "jasså, tatt på den bunasen igjen?".....sukk

God bedring!

GundaM sa...

Hei der og takk for hilsen inne hos meg;0)

Helt greit du linker meg ja.
Dette var en ny og spennende blogg for emg, kommer sikkert igjen ;)

Kos deg på fest emd vennegjengen da!!!

Gamlå sa...

Heisann

Så herlig blogg du har da. Tror ikke jeg har vært her før. Likt meg her hos deg. Ja, du har gjort det rette ikke la feber og den slag styggeskap ta deg. Nyt vinen slik at du kan møte venninnene dine imorgen. Det må du gjøre.

klem fra Gamlå

PS. Du tar fine bilder

Les Cotrions sa...

Hello Tone! Nothing better than new dress nd a new look for starting the new year!!! I love these female subjects!!!
Have a nice party and enjoy your new look!
Hugs,
Vale

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Æsj, så kjedelig å bli syk, men det stopper visst ikke deg! Selv med den energien du har, så hadde det nok vært godt for kroppen med en god natts søvn ;0) Med nysydd kjole eller ikke, uansett, kos deg med gourmetmiddag!!
Ønsker deg et godt nytt år!

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Tone
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, koselig at du liker det du har sett av boken Sjarmerende Gjenbruk.
Nydelige bilder av vinterlanskap.
God helg til deg.
Klem...Ellen

Hege sa...

Hei Tone
Godt nytt år. Håper formen din er bedre. Å at du slapp å sitte oppe til langt på natt å sy deg kjole.
Håper du koste deg på middags selskapet i din nye kreasjon.
Ha en fin dag.
Klem Hege

heidi sa...

Godt nytt år Tone og god bedring!

Håper du har funnet fram noe fra klesskapet og tatt livet litt med ro mens du var sjuk i alle fall!
:o)))