04 januar, 2009

Er vi klin gærne, eller hva.....

Tidlig morgen her nå (haha...i alle fall for partyhodet mitt, klokka er 11....) siste fridag i juleferien. Hadde en knall middag hos venner i går (i natt heter det vel...) - vi har en sånn "årets middag" som går på omgang - og det blir alltid utrolig hyggelig. Ikke noe er bedre enn å komme mot en gård, fakler, låven, stabburet....levende lys og en haug med gode venner som gleder seg over å tilbringe tid sammen. Langbord og sølv og krystall, reinsdyrsteik på ovnen, og karamellpudding i vente. Og veldig mye rødt i glasset..........latterkuler i fleng er heller intet drawback for en sånn kveld.

Men det er ikke derfor jeg sa vi er klin gærne.....


......her er Ibsen, en toller.
Han var og besøkte oss i går sammen med matmor og broren sin, bror heter Wergeland og de bor på Eidsvoll.
Og nå er vi i ferd med å ringe og si at vi vil ha ham inn i vår familie.........

Er det mulig å ikke bli forelska i det greiene her da.....??? En turkompis, en venn....et stort ansvar.
med hytte på fjellet, og hus i skog og mark områder - så er vi i ferd med å gjøre det vi har snakka om i flere år - Og mora her (altså meg) trenger å komme seg ut og i joggeskoa for å si det mildt, en toller krever en del aktivitet, og det er vi klare for.

Sånn vil han se ut som voksen: As a grown up:Yesterday we had a visit - his name is Ibsen - and he is ten weeks old.
From next week I think he is a family member here in our house.........
We have never had a dog before - and I hope we know what we are doing...

Been to a party this night, lovely farm house - , lot of fun, lot of food, lots of laughter and lots of friends. Whats better.

I have had a better head than I have today....but the weather outside is fantastic and icecold, had a long walk in the forest and cleaning up in the house afterwards ,,,,,

23 kommentarer:

Monica sa...

Så søt! Har to døtre som henger over skuldrene mine nå, og den kommentaren kom kontant:) Nydelig liten tass, og så lenge dere er klare for hund, så er dere ikke klin gærne...Jeg vil også ha hund, sier de her nå...Men, mor er nok ikke enig...vet hvem som får jobben.... Ha en fin søndag:) Klem

Anitas hus sa...

Nummen hælledussen da. Klart du ikke kan si nei til noe sånt. Han var jo bare helt bedårende^^,)
Jeg var ikke noe hundemenneske, kun katt. Men nå er jeg oppslukt. Etter at vi fikk Ruffen er det så moro med hund. Masse kos, men også en del jobb for det er nesten som å få en baby i huset igjen;) Du får så god kontakt med en hund i forhold til en katt. Du har mye å glede deg til.
I dag er det er det siste dag med latskap og frotsing. Fra i morgen er det på med MTB (masai) skoa og ut å gå lang tur med bikja.
Håper formen er god og ha en fin søndag!
Klem:O)

Dagny sa...

Den var utruleg søt, da! Ikkje så enkelt å motstå for hundeelskarar, vil eg tru. Sjølv klarer eg meg lenge med katt, litt mindre jobb og ansvar :)

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Hvis dere bestemte dere bare etter et par timers besøk, ja da vil jeg nok si dere var klin gærne! Men når dette er noe dere har tenkt på lenge så er jo saken grei :0) Nyydelig hund da!! Og du har sikkert sjekket ut at denne hundetypen har et gemytt som passer dere. Jeg ønsker meg veldig en hund selv jeg, men innser at den ville blitt altfor mye hjemme alene. Det er jo så mye kos og selskap i en hund, så jeg ønsker dere lykke til!

Hege sa...

Den er jo bare helst skjønn. Kan jeg si gratulere som hunde eier. Nå blir det mange lange turer rundt i marka.
Ha en fin søndag
Klem Hege

hvorfor ikke... sa...

Åååå den vennekvelden høres fantastisk ut, venner er livets gull! Godt nyttår forresten! ...og for et sjarmerende vesen. NEI, det er helt umulig å ikke gå fullstendig av hengslende av sånt!!!
Selv har jeg begynt det nye året på glattisen, hoho! bokstavlig talt, ja! Har vært på hytta, og skøyteisen var heeelt utrolig herlig- juhuuuu!
Men nå er jeg hjemme igjen og skal kose meg i blogglandia!

Jeg ler av deg...Men jeg er heeelt enig; Tror du hadde gått rett inn som slottsfrue på Belfast Castel...helt klart! Du kunne tatt med deg vofs`en...all energien, og alle oppskriftene...og i ledige stunder...kunne du tatt med fluestanga ned til sjøen...Jo det hadde blitt bra, hoho!

Ønsker deg et fabelaktig godt nytt år! smil Torunn

heidi sa...

Ikke så rart synes jeg, at dere tar den telefonen.... noe så nydelig!

Ja da vet dere hva dere har å gjøre noen måneder og år framover. Men mer lojal venn finnes ikke!

Gamlå sa...

Åååååååååå helledussen for en sjarmør.

Dere er ikke galne. Det er helt topp med hund. Vi har ikke angret en dag, og det er ikke så mye arbeid heller.

Nå kommer Gubben og Gamlå seg ut på tur. Ungene regner vi ikke med det er ikke ofte de tar tur med Nemi, men de dagene vi er syke så tar de turene ut med henne:).

Ha en fin Søndagskveld.

klem fra Gamlå

Frida sa...

Hej Tone!
Låter somen trevlig fest!
Vilken söt liten hund ni ska få. Har alltid velat ha hund eller katt får se om det blir en hund någon gång.
Önskar dig en trevlig vecka!
Kram Frida

GundaM sa...

Hmmm, karamellpudding... Og du, for en nydelig hund ;0) Her er det katter som gjelder, sære katter!

Ha ei flott uke der ute!

Anonym sa...

Dear Tone and family,
Once again: all the best for 2009 for you and your family !!
Hope you feel a little better now.
Aaah, and then this little darling Ibsen !!!!!!! What a cuty, i think i could't stop cuddling him :)He is very lucky that you like to go into nature for a walk, i think he will like that !!!
On the pictures it is still white with you, we had the same but today ,very strange, it was not freezing anymore but raining, everything is green now !
The thing is that tonight it will start freezing again so tomorrow-morning it could get very very slippery :( Have to be careful.
Well hope you have a good start in the new week !
Greetings to all of you.
Janneke.

Som Mine Dager Er, sa...

Nei, kliin gæærn er nok ikke riktig uttrykk. Drømmefangeren, passer kanskje bedre. For hvis dere har ønsket dere hund og er overmoden for oppgaven så er det bare å trø til, og hente hjem drømmen. Et nydelig lite nurk, og hvem kan vel motstår noe så nusselig?! At det krever sin mann å ta vare på er jo noe dere (bør) ha tenkt over, og hundehår og lufteturer blir det mye av. Men all gleden! All kosen og fryden det er ved å ha en hund som elsker deg og din familie betingelsesløst er jo bare betaling i seg selv. Gled dere over Ibsen som snart kommer. Jeg venter spent på oppdateringer og bilder av den lille.

Disse ungdommene ja ... De var nede på kjøkkenet for et middagsmåltid og de pirket i maten begge to. Kun 4 kyllingvinger hver med litt salat og potetkuler. De forsvant fort opp på rommet igjen, de var vel sulten på helt andre "greier". De var rødkinnet og oppglødde begge to da de kom ned fra loftet og hun måtte dra hjem (ble henta). Jeg håper de klarer å konse om skolen framover. Kan nok bli tøfft ja ;-) Men halloooo... vi har alle vært der og vet hvor herlig det er!

I morgen er det hverdag igjen, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg gruer. Har prøvd å jage latmarken på dør i kveld, men nå gir jeg opp. Så jeg sitter her og tyner siste rest ut av 3-litringen og surfer i blogglandia istedet ;-)

Ha en fin uke, Tone. Me preikast.

Klem fra Marit

Les Cotrions sa...

Hello Tone! Your new member of the family is fantastic!!! So sweet and tender! I'm sure you'll enjoy its company!!! happy to hear that your party has been wonderful! How was you with your new look?? I'd the visit of some relatives today...lots of chatters and lots of food! I'm still on holiday...tomorrow I'll make something new to show!
Good night and be happy!
baci
Vale

kate sa...

Så spennende med nydelig valp i huset:) Gratulerer!
Vi fikk vår leonbergervalp på 10 uker for 14 dager siden og du kan tro det har vært utrolig koselig med "baby" i huset igjen! Selvfølgelig mye jobb også, men all kosen veier opp mange ganger.
Masse lykke til:)
Klem fra Kate:)

Anne på Moseplassen sa...

næmmen, grattis med ny valp da, om det blir det!
Deilig turbilder forresten :D

Regina sa...

Hi Tone
Ich hoffe es geht dir wieder besser!!
Ach, ist der niedlich,so richtig zum
Knuddeln und schmusen,der kleine Ibsen.Eine schöne Winterlandschaft.
Hier hat es auch geschneit,unserem
Hund hat der morgendliche Spaziergang
im Schnee sehr viel Spass gemacht und
mir auch.Ich hoffe das er noch ein
bißchen liegenbleibt.
Wünsche dir und deiner Familie alles
gute für das Jahr 2009!!!!!
Ganz herzliche Grüße,Regina

heidi sa...

Gratulerer og lykke til med hvalpen da Tone!

Therese sa...

Så skjønn, helt forstålig at dere har falt for ham :o)
Ut på tur aldri sur, vet du !!
Kunne egentlig tenkt meg en turkammerat selv, jeg liker å gå tur. Men med to "små" barn i huset og en mann som jobber i offshore, ja, da må vi nok vente litt syntes jeg. Ungene er ikke så glade i å gå tur og de er jo ikke store nok til å være hjemme alene :o)
Men den som venter på noe godt osv.

Moro med slike vennekvelder. Vi har en i vente senere i januar - gleder meg.

Ha en fin kveld!!

Min Verden Hanne sa...

Ibsen er nydelig fortsatt og det var det fotoapparatet ;) Du, jeg glemte å gi deg penger for presangen som du vet. Det var derfor jeg kom innom i dag - haha! Alzheimer light! Ja, ja. Klem

Min Verden Hanne sa...

Stakkars Ibsen! Har jeg rota med bloggen nå? Nei, nå har jeg retta opp. Håper det går bra med Ibsen. Kult navn :) Lykke til uten jul. Hva gjør jeg med Amaryllisen? Klem

Min Verden Hanne sa...

åååå jaaa! Natta!

Werner sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mia sa...

Nei, klin gærne er dere ikke, for hvem kan vel si nei til en slik hjerteknuser. Og når dere atpåtil har tidligere snakket om å skaffe dere hund så er vel saken grei? Jeg kunne godt tenke meg en turkamerat, jeg også, og med en hund i huset så har man jo ikke noe valg, man bare må ut... bra for kropp og bra for sjel. Lykke til med det nye familiemedlemmet.

Det var forresten jeg som slettet den forrige kommentaren, siden jeg kom til skade til å bruke min kæres Google-konto istedet for mitt.