07 januar, 2009

En åtteåring i huset!

Da har minsten blitt åtte år - kjære vene så raskt de åra har gått! Det var like kaldt og vakkert den vintermorgenen han ble født, som nå - han kom kvart på fem om morran, og det var et sånt adrenalinkick at jeg ikke sovna før midnatt neste dag!
Han satt og så på broderns kakebilder her - og fant ut at han aldri hadde fått borg-kake, så da sa mor i går at selvsagt....herregud, med det forkjølelseshodet her....hadde jeg vært mer up to date ville vel kaka både blitt høyere og lekrere, men dette er det kroppen orka i dag - allikevel:
GRATTIS LILLE VENN! - Han fikk Indiana Jones spill, og lazersverd i morges, så da hoppet han rundt i sofaen i vill glede. Og jeg vet at det kommer en lego politistasjon og noe StarWars greier, så da er vel dagen fullbragt til slutt....
Adrenalinkick kan jeg ikke beskyldes for å ha hatt i et par dager nå - ......da har det slått ut for fullt her - og i løpet av natta går det flere doruller og nattbordet er fullt av pastiller og kopper med peppermynte-te og andre remedier man tror man skal bli bedre av - alle kjærringråd prøves, men her må nok selv Snåsamannen gi tapt... Kult, med bursdag og voksenselskap på gang...fikk rydda ut jula og bakt en kake i går, i sånn overslowmotion,,,....med DEN formen

MEN det er da fortsatt kaldt og vakkert ute - og jeg kobler meg opp hjemme og jobber hjemmefra - så slipper jeg å smitte de andre. Var på jobben i går, så jeg har sikkert klart det alt...
Ellers er jo hele familien så gira for morgendagens hendelse at det bare er å stålsette seg....vi drar mot Eidsvoll for å hente minsten - så nå er det en ny minsten her snart- håper jeg ser forskjellen, hehe...Vi har rydda og kjøpt bur og lest og lest, skrudd på barnesikring på søpleskapet igjen... - og meldt oss på valpekurs og far har funnet ut at vi nok må ha en ny bil, en større Landrover foreksempel.... - bur og ferieting TAR PLASS. Men far ble jo lykkelig...endelig en unnskyldning....
I got this lovely heart, the postman came all the way from Germanny - and Regina.... It has been a decoration on the christmastree during christmas - and now its on my candle!
Here winterwonderland still keeps on going - lovely blue sky, ice cold, white grass...(but where is the snow think we have to go to our cottage in the mountain soon...). Today my youngest is eight years old, birthdayparty coming up, - and I am so furious that I have got the flue again - feel terrible, freezing, headace, throat... - but anyway - "Mum" can`t be sick so I just have to keep going...!Waiting for our new family member - he is coming tomorrow - and we are buying things for him, a cage for the car etc - my husband luckily found out that we need a bigger Landrover... - because of the cage and holiday-baggage... - what is it about men and cars or electric tools...?? My man is overexcitet if he can buy a new electric tool....! (I think we have to build a bigger garage...)Here I am, blogging...my husband says that if he ever wonder where I am, I am probably sitting in the kitchen, with the computer, "talking" to you girls.... As soon as spring comes - Ithese furnitures will be painted! I am fed up. Dark brown table top, and white chairs.

Have a nice day! if I dont blog for a couple of days - I can only blame it on our "new baby"!

11 kommentarer:

Anitas hus sa...

Grattis med sønnen!!!
Ja de vokser aaalt for fort (ehm, selv om det er litt deilig også^^,)) Husker fortsatt våkennatta på sykehuset ja, ligger med øynene vid åpne å lurer egentlig på hva som har skjedd, hehe...

Det blir stas i morgen da, med en ny minsten i huset. Gled dere, det er masse å se fram til.
Klart mannen må få ny bil;) Vi kjenner vel litt til de triksa der vi også vel, må innrømme at jeg har gripi noen sjangser her også når de har bydd seg;)

Koselig å se bilde av deg, kjekt å få ett ansikt på de man blogger med;)
Håper formen kommer seg raskt, kjedelig å være syk og særlig når man har selskapligheter på gang.
Ha en fin hjemmedag!
Klem:O)

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Æsj, så kjedelig å bli syk! Også nå som det skal være selskapeligheter og familieforøkelse! Gratulerer med gutten! Tiden går altfor fort..
Du får samle krefter nå, for det blir sikkert noen hektiske dager med ny "baby" i huset ;0)

Hege sa...

Hilse gutten fra meg gratuelerer masse med dagen. Som du sa det er ikke lenge siden han var hos meg. Å nå åtte år stor gutt. Fort tida går alt for fort.
Snart tennåring he he
Kan tenke meg dere gleder dere til i morra ja. Rart med det når enn endelig bestemmer seg for noe. Blir kos med en så nydelig valp i huset.F¨år komme en tur å se på den nuselige ibsen.
Fint bilde og møblene blir vakre når du maler dem, du har fått sikkelig male ånde over deg. Du får ha god bedring
Å en god dag.
Klem Hege

Monica sa...

Gratulerer med sønnen! Tiden går så alt for fort. Jeg og eldstefrøkna skal avgårde å kjøpe kjole i dag, for fredag skal hun på sitt første ball...hjelp, jeg har plutselig en tenåring i hus...!

God bedring! Og den borga høres imponerende ut, hva gjør man ikke for de barna...;)

Klem

Min Verden Hanne sa...

Grattis med Sivert - hurra, hurra, hurra! For en fantastisk gave. God bedring til deg og Ibsen. Håper dere får en knalldag :) HVOR MYE SKYLDER JEG DEG!

Lyst på livet sa...

Gratulerrer med minsten Tone! Og ratulerer med den nyeset minsten også. Han ser jo bare bedårende ut og far er glad for å kunne kjøpe ny bil og familien levde lykkelig alle sine dager...hehe...
Truls og jeg jogga i går. Sikkert derfor jeg har spsit ekstar mye sjokolade i dag.

Ha en fin feiring i kveld. Klem

Heidi sa...

Oh I think you husband needs a Landrover too...LOL! I just love them so I would get one too. We have had really cold weather too and it is nice to see people ice skating on the canals.

Thanks for your kind words. I hope your dentist appointment goes well. I am putting off making an appointment with the dental surgeon until I get the results back from my breathing problem which my doctor hopes to have this Friday. I will let you know how it all goes...

It was nice to see a photo of you!

Hugs ~
Heidi

Gamlå sa...

Heisann og Gratulere med sønnen din sin fødselsdag, og flott kake har han også fått ser jeg.)

Så var det hunden som dere snart får. Gled dere. Det er kjempe koselig og det kommer til å gå så bra. Dere har skikkelig forberedt dere leser jeg og det er bra.

Gleder meg til å høre med fra deg og hunden i bloggen din:)

ha en fin dag
klem fra Gamlå

Les Cotrions sa...

Hi Tone! Good luck for the "new baby"! I can't wait to see some other photos of it!
Hugs
Vale

Som Mine Dager Er, sa...

Du Tone: nå må du la jernviljen hvile en stund, slik at du kan bli fortere frisk. La kroppen få ro og hvile!! Kan ikke far (the upcoming-land-rover-owner) steppe inn med kakebaking og annet når mor er syk?!? Jeg MÅTTE opp og ta grep, uansett hvor syk jeg var da ungene var små, så jeg kjenner meg igjen i deg. Det er vanskelig å ligge stille. Men du bør det!!!

Skjønner at dere gleder dere til litj-tassen kommer i morgen. Kjenner kriblingen og forventningene. Det er jo så mye glede i en slik lodden kropp. Jeg håper dere får en stor dag, og jeg tilgir deg en eventuell bloggpause. Det viktigste kommer først, ikke sant!

Lykke til.

Klem fra Marit

GundaM sa...

Får ikke opp alle bilder her inne jeg da men det av deg fikk jeg opp, så fin du er ;0)

Star wars og sverd...Kjenner meg igjen ja, har jo to gutter selv;)

Håper du snart blir frisk og rask, ikke godt å være syk.

Go`bedrings klem fra trøndelag ;)