10 desember, 2008

25 år!

I dag er det et slags jubileum i heimen.

Det er nøyaktig 25 år siden jeg satt på en kjøkkenbenk på fest hos ei venninde - og han jeg var forelska i, stod foran meg - jeg holdt på å dø av forelskelse - ... vi fant ut vi har samme fødselsdag - og da sa han at jøss, det er jo ikke tilfeldig, kanskje vi skal gifte oss! Alle lo. Jeg og. Jeg var 16.
Det er fortsatt den samme mannen som hver natt ligger ved min side, beiser hus og hytte, skifter vinterdekk deler mine regninger (oi, det var litt feil...hehe...) , oppdrar mine barn, og kysser meg i nakken der jeg står og lager middag.
Takknemlig for at livet har fart bra med oss.
Ha en vakker aften!

Today, it`s 25 years ago that I met my husband, I was 16.... and since then we have been together. I was already in love with him at that point, but I don`t think he knew.
Anyway - I am thankful that life has been great for us.
Have a lovely evening!

........klokka sju: husket han dagen?...nope... kom han hjem til rødvin og biff og syns det var en kul midtuke-greie? Jepp.... og hvor flaue ble vi, på en skala fra 1 - 10 ?...

.......seven o`clock: did he remember our 25th anniversary? nope.... did I make beef and redwine for dinner? yes... Is he embarassed...oh yess...

(photo: Øb)

12 kommentarer:

Janneke sa...

Dear Tonen and Lars,
Congratulations !! This is a very special anniversary, isn't ? I also met my husband around that time and i cannot believe where time has gone !!!! Wishing you a wonderful day; are you going to do something special today or make it cosy at home and drink a glass of wine tonight :)
I hope for many happy returns !
Hugs, Janneke and family.

PS. you know that we got a special Sinterklaaspresent: a Music-DVD called Halleluja, from the 4 Gitarkameratene....since we visited your country we are really Norge-minded :) Wooow, that Espen Lind :))

Monica sa...

For en søt start;) Gratulerer! Har vært sammen ganske lenge vi også, 18 år til sommeren...Klem

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Så herlig! Er det en Hobøl-gutt eller? Tenk at dere har vært sammen siden dere var 16 år, da kjenner dere hverandre godt etterhvert :0) Gratulerer, og kos dere i kveld ;0)

heidi sa...

Gratulerer så mye! Ordentlig søt og koselig historie.

25 år det er litt av en bragd det i disse skillsmissetider...
Lykke til videre!

Lyst på livet sa...

Imponerende Tone! Gratulerer så mye :-)
Så i dag at du sendte meg en laang mail for noen dager siden. Nå har jeg lagt inn den mailen på jobbpc`n også, så det er mulig å følge med litt her! Svarer i morra.

Mamma ble lagt inn på sykehuset igjen i dag...

Klem

Frida sa...

Hej Tone! Grattis till 25 år med din man!
Jo visst bakar vi krumkakor i Sverie fast hos hos heter det strutar i stället, tycker de är så goda men jag har aldrig gjort några själv är det inte svårt?
Vad tråkigt att du inte tål hyacinterna tur att du kan njuta av dem utomhus i stället.
Hoppas du får en fortsatt fin vecka min vän!
Kram Frida

Monica sa...

Hihi, måtte bare le da jeg leste kommentaren din...syns jeg ser det for meg, det med mannen din også...;)
Det er vakkert ja, spesielt om morgenen og ettermiddagen, for da er det bare de snødekte toppene som er badet i sol, resten ligger i skygge:)
Jeg har akkurat vært på julebord sammen med damene på jobb, nå skal jeg finne køya... Natta!

PS: I morgen (eller noe sånt) skal jeg legge ut bilder tatt fra soveromsvinduet mitt...;) Fjellbildene er tatt fra jentenes rom...

Heidi sa...

Gratulerer så mye med gårsdagen Tone. Jammen en bragd i våre dager. Fint at det er slik hos noen hvertfall. Husbonden og jeg har holdt sammen lenge vi også. Vi ble sammen da vi gikk på folkehøyskole i 1982/83 og gifta oss i 1989. 20 års bryllupsdag neste år gitt..

Hvordan går det med juleforberedelsen dine? Du er vel ratt ferdig du..? 6 kakeslag er i boks her, men en del julegaver mangeler. Neimen ikke lett å vite hva en skal kjøpe, særlig til gubben..., men det blir nok en råd.
På lørdag stenger jeg Bryggerhuset for dagen og flytter deler av butikken til torvet. Da er det Jul i Bygda og synes det er viktig å delta. Masse stress og jobb men litt hyggelig også da - vel og merke om det ikke regner vannrett (som det har gjort noen år nå..) og minusgradene ikke løper løpsk til langt under "normalt"..;)
Nei da.., det blir sikkert så bra så.

Ha en fortsatt super dag. Ser det faller lette snøfnugg fra oven nå. Fint! Da blir det jul igjen da vettu;)

:-)

Heidi sa...

A big congratulations to you Tone and Lars! What a wonderful thing to be together so long. I hope your evening was very special and you are ready to start the next 25 years together!

Hugs ~
Heidi

Les Cotrions sa...

Hi Tone!!! Congratulations! I'm happy to hear you've been with your husband for so many years....and you're still in love with him! That's fantastic...and a bit unusual today...You're lucky but also clever! It isn't easy to handle the couple life...and it needs patience, love and work!
It's always a pleasure for me to hear from you...you're so creative and positive and you are always making or baking something!!!
I wish you all the best for your future and...good anniversary!!!
Hugs,
Vale

Som Mine Dager Er, sa...

Bøyer meg i støvet og bare må gratulere med 25 år sammen. Respect man!

Også blir jeg en stor dose rørt når jeg leser at han fremdeles pjusker deg i nakken og viser sin kjærlighet. Det handler om respekt og hengivenhet for hverandre, Tone. Ikke alle som kan skilte med 25 år på godt og vondt. Mange har gitt opp for lenge siden. Godt å lese om de som fremdeles har hverandre kjær.

Har nok ikke prøvd spice-brente-mandler enda. Men det kommer, ingenting kan stå uprøvet.

Handyman har kravlet over og gitt meg et kyss i løpet av denne kommentaren. Tilgi oss. Vi har bare 3 år bak oss ;-) Sylfersk i din verden.

Sprek dame du Tone. Kommentarene dine er ektefølte og sprelske. Liker deg.

Klem fra Marit

Min verden sa...

Tusen takk for lunch i dag og presanger :) Det var veldig hyggelig - tenk at du greide å finne en bok som jeg garantert liker og som jeg ikke har lest. Det er jenta si det tenker jeg - og apropos det! Du kan jo vise Lars dette og si at Hanne mener at han kunne godt vært brydd med en bukett med roser... en litt stor en som plaster på såret! Ja, ja - de mannfolka, vi kan ikke leve med dem og kan ikke leve uten dem! It's hard to be a nissmann. SToor klem.