17 november, 2008

Kan noen komme og legge inn fotoprogrammet....!!!

Det er en ting som er bra med høsten og de tidlig mørke kveldene - kveldene blir så lange at man får gjort en del!!
Når klokka er halv seks er det liksom et haaaaav av tid igjen for å få ting unna!
Og så kan man ta et kvarter på bloggen, og få en drøss med dårlig samvittighet fordi man ikke er så forbaska kreativ som alle dere andre hele tida - og tenke tilbake på "det var en gang"-perioden. Hvor det var malesaker utover hele kjøkkenbenken, staffeli og symaskin kjempet om plassen, - og julegaver var påtenkt OG FERDIG før november var over. Det var da jeg hadde ett barn, og jobben var ferdig klokka halv fire på dagen, og ingen kveldsmøter i sikte. Det var da det rant ut eventyrmotiver på krakker og stoler, gamle trau fikk nye farger og mønster - og ros for hjemmelagede gaver haglet. Spesielt det året da Isolde Garm-nisser var å finne under juletreet.
Bare jeg TENKER PÅ at man skal karde all stuffingen til en sånn nisse, så får jeg angstanfall midt i tidspanikken. Enda så gøy jeg syns det var.

Og hva med FOTOPROGRAMMET til ny pc...??? Tidsklemma tar oss der og. NOEN må legge det inn, og noen må ta bilder.

Better days will come - it have to!!
I get so jealous watching all the fantastic blogs out there - wonderful and creative girls sharing ideas and showing off what they made, especially now before x-mas. I used to do all these things as well - but these days I dont have the energy or the time. Makes me both sad and irritated...kind of...hehe.

But I AM present at the blog - and I WILL write some words to all of you...maybee tonight, when all the family are in their beds......a cup of tea, mum alone...things like that...

3 kommentarer:

Janneke sa...

Dear Tone,
don't worry to much about your blog .... you know: Blogs follow life and not vice versa !!!
So just do what YOU want, we will visit you anyway :)
Greetings and hugs, Janneke.
PS1. you and Hanne definitely have to come next year at my sale !
PS2. did the mail already bring something from the Netherlands ?

Monica sa...

Hei!
Er ikke noe kreativ jeg heller, og i motsetning til deg har jeg heller aldri vært det... Beundrer veldig alle som er flinke til å lage ting:) Men, men sånn er det bare...

Som Janneke sier, jeg kommer innom her uansett;) Klem

Lyst på livet sa...

Slapp HELT av! Her blir det ikke produsert en engel, ingen lys med noteark og lærreimer rundt og ikke engang noen nye fotoshot!
Og de laaange kvelden din er oppskrytt. Jeg sovner jo før ninyhetene!!!

Klem :-)