05 september, 2008

Endelig fredag!

Endelig fredag, og den tilbringes i vannrett stilling på sofaen.

Afternoon sun in the garden today -

I dag har jeg fått denne søte lille engelen fra Frida, "Spetsar och volanger" - og det er sånt som virkelig varmer!! Frida er blomsterdekoratør, men hun er også en flink fotograf, og er utrolig dyktig på å ta bilder av vakre ting. Har fått awarder før -og jeg er så dårlig på teknikk og pc, men jeg benytter samtidig anledningen til å takke alle som har beriket livet mitt her inne i blogglandia - og det er ikke få av dere som får meg til å le og flire!!!


Today I want to give this tiny little angel to Vale in Lucca, Italy - everyone needs a "cheer up" now and then!


This afternoon we have had a terrible rain!!
Many of the roses has given up...

Har tatt meg en tur ut i hagen, etter tidenes skybrudd. Jeg har altså hørt om høljeregn, sprutregn, styrtregn -men at fantastiske Ingrid Bergmann skulle overleve dette greiene her!! Makan!- rosene har knekt, og jeg er litt knekt jeg og :-)

Det er slett ikke høst enda, har dere sett så utrolig mange knopper på Ingrid Bergmann!

Not autumt yet - I`m so pleased! So many more to come, I just love "Ingrid" surviving the heavy rain!
Har en stor flott blærespirea - men midt ihele treet finnes dette ene bladet, hvor halvparten er grønt - hvordan er det mulig?

How is this possible?Jeg sa i her om dagen at jeg ikke har en eneste blomst med høstfarger, men etter en tur i hagen så fant jeg jo en hel haug med gladioler da - de er jo bar lekre!I realized I have flowers with autumn colours - I thought I didn`t.... just love these.
Rainy roses, here is Bonita. Ten of these broke in the rain today.


Rainy Louise Odier
Rainy QueenElisabethNyper er bare helt utrolig vakkert.Lovely!! Really gives me the "autumn feeling"
What also gives me the autumn feeling, is our outdoor fireplace and a glass of redwine... - so as some of you might have noticed - always autumn feelin...hehe.

Litt mer stue og oppussing

A bit more of my livingroom after redecoration, new curtains tomorrow...

Jeg driver og lader oppi kveld , i morra er det nytt 40årslag, i middag hos min navnesøster, og de har bestilt en kokk hjem -det er helt i min stil vet dere - kokk på kjøkkenet, sitter jeg ved bordet da? Niks, da er jeg mer på kjøkkenet og stjeler til meg tips og råd og tanker og ideer, - men jeg skal være høflig og da, sitte ved bordet, spise, løfte mitt glass og se hyggelig ut!!

Wishing you all a lovely evening and weekend! You all brightens my days!!

hugs from Tone

5 kommentarer:

Frida sa...

Tack snälla Tone för att du skriver så fint om mig, det värmer verkligen!Du har så underbara rosor i din trädgård. Synd att regnet föstör så mycket. Peace är nog den finaste rosen som mamma och pappa har och den doftar helt underbart. Den blommar för andra gången i sommar. Ser jättemysigt ur med brasan det är det mysiga med hösten och vintern att tända brasa och ljus i mörkret.
Hoppas du får en bra helg!
Kram Frida

Monica sa...

Hei! Fine roser du viser, til tross for mye regn... Og gladiolene er nydelige:)

Så til spørsmålet ditt...Mine gladioler har stått ved bjørkene, og der er nok jorda skrinn og tørr. Det har i alle fall gått bra:)I år har jeg flyttet dem til et bedd med leirjord iblandet hagejord, så får vi se hvordan det går denne vinteren...

Anonym sa...

Hi Tone,

Finally i can visit your blog again; our computer "broke"down :(
So i have a lot of catching up to do ! Love your gardenpictures :) and your livingroom looks very cosy ! Don't be to busy the coming weeks ;) Though i think it's great you are into the volunteer work....very important !
Have a wonderful weekend, Janneke.

Min verden sa...

Hallooooo! Her er jeg. Bare jobber og jobber jeg vet du ;) I dag har vi vært i oslo, handlet ballettsko + alt det andre du kan lese på bloggen. Louise Odier er lilla? Hmmm - trodde den var rosa. Vel, det er en award hos meg til deg! Søt engel du har fått. Ha det fint. Hanne

Les Cotrions sa...

Hi Tone! You are an angel!!! Thank you so much for your lovely thought!!! I appreciate it!!! I haven't to move from Lucca...I have my children, my family, my friends and my job here! I've to leave the home because my partner left me...I must move to my mother's house...I cannot afford to pay a rental! It's very difficult for me because I must start a new life and the cohabitation with my mother scares me...we have a wonderful relationship, but living together...may be different!!! So I have a lot of work to do...and here it's still so hot!!! But I'm sure that I'll overcome this black period!!! I'm lucky because I have a lot of wonderful friends like you!!! Thank you!!!
Enjoy your lovely home and garden!
Have a nice Sunday!!!
Hugs
Vale