25 august, 2008

Mordersken i meg dukket opp igjen i kveld...


Da det viste seg at fem iberiasnegler moret seg rundt komposten min. Jeg var glad jeg stod ved komposten, for det er ikke noe vakkert syn - ,,,, Så vips var de delt i to eller slengt i et kar med kokvann og salt. Jeg er ikke snill...Klokka ti var jeg ute med lykt og gummihansker igjen, og fant to hos meg og to hos naboen.

A lot of slimy snails in my garden, I`m so mad!!
Nå klokka halv elve fant jeg ingen. Og det skal vel de være glade for.

Har brukt hele kvelden i hagen, min mann satte i gang og tømte komposten og fjerna alt som lå rundt...og jeg bakserte rundt inni buskene på jakt etter fler. Og mens mannen var på fyllinga med kompostbingen med innhold, - så var jeg rimelig sylskarp i blikket.


Men ellers er jeg glad! Mange roser gleder meg med sitt nærvær disse dagene - men jeg forstår ikke,,,,i skrivende stund har alle himmelens sluser åpna seg, og det bare bøtter ned!!! Nå knekker rosene mine igjen. Riiiiiiiimelig irriterende! Det regner så fælt at en skulle tro taket detter ned! Nesten så jeg har lyst å grine! Hadde jeg visst dette mördarværet skulle komme, hadde jeg klippet av en masse roser og tatt det med inn!!

My neighbours rose, beautiful right!........

Leste i avisa i dag at det var snø på Nesodden på søndag, og i postkassa idag kom en reklame hvor det stod "kjøp dine julegaver i tide! - da klikka det for meg i alle fall! Det får da være visse grenser!

Denne rosa står langs et fortau i Drøbak, noen som vet hva den heter? Den er enorm, og kanskje 13 cm tvers over. Skulle gjerne visst navnet på den - utfordrer Moseplassen, - hun som vet alt... Jeg håper å få den i min hage en gang - og da må jeg jo vite hva jeg skal kjøpe, kan ikke akkurat gå på roseslang heller..."Barcarole"??

I`d like to know the name of this one, big!
Anyone...?


Det regner forresten ikke - det bare bøtter ned nå. Nå blir alt ødelagt. buhu....


Over til noe helt annet:
SWEET DREAMS!
I sommer hadde jeg med svigermor til Koppang for å handle da vi var påhytta. Stakk innom en snekkerbedrift, og hva SKUET MITT ØYE da vi kom innafor døra? Denne hadde vært nærmest mulig perfekt på soverommet på hytta! - sett no så lekkert da?? Vennligst send meg 43.000 kroner...
Please send me some money . I would like this one in my bedroom at the cottage....

:-)............og mens jeg er i hyttemodus (jeg er alltid i hyttemodus) : denne lysestaken er jeg så glad i. Den kommer fra mine tippoldeforeldres hjem på Smøla.
From the farm of my great great grandparents, they lived on a small island in western part of Norway

God aften til alle vakre damer der ute!
Ps - det MÅ ikke absolutt være fredag eller lørdag når man tenner i utepeisen og åpner en vin.
Bare sånn at dere vet det om tanken skulle by seg...

ps-it doesn`t have to be Friday or Saturday to have a fire and a bottle of wine outside...
FOR KOMMENDE UKER:
please give me strength...
MÅTTE NOEN GI MEG STYRKE SÅ JEG KOMMER MEG GJENNOM DENNE HØSTEN, SOM EN OPPEGÅENDE KJEKK MOR SOM IKKE KJEFTER FOR MYE, EN HYGGELIG KONE SOM IKKE ER PÅ BLOGG HELE TIDEN, SOM EN ARBEIDSTAGER SOM ER KONSENTRERT OG INTELLIGENT, EN VENN SOM ER PÅ PLASS FOR DE SOM SKULLE TRENGE DET...men jeg HAR vært flink i dag! Jeg har faktisk sagt nei til å bake to store marsipankaker for konfirmasjon. Samme helg. Og de som kjenner meg godt, vet at det er en bragd. Å si nei altså.
Ha en heftig natt.........ja, da tenker jeg på regnet altså.
Klem fra Tone

4 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Hi Tone! Thank you for your warm words...they made me happy!!! I'm sure I'll survive...I don't know how, but I'll do!!!
The pictures of your garden are fabulous!!! Sorry I can't send you money to buy your beloved bed...but as Cinderella sings..."a dream is a wish...If you keep on believing
the dream that you wish will come true"!!!
Have a nice day!!!
Hugs
Vale

Monica sa...

Jeg burde kanskje ikke si det, for da kommer de sikkert snikende, men jeg har faktisk ikke Iberiasnegler i hagen min, lite snegler i det hele tatt...Hvis de kommer, så får de nok samme behandling som hos deg...

Artig innlegg, forresten! Du skriver så jeg sitter og humrer for meg selv! Ser deg for meg her jeg sitter;)

Heidi sa...

Hei, hei Tone!

Så klart jeg har åpent i Bryggerhuset:O) var det 13 sept?
Har åpent hver lørdag jeg, bortsett fra i ferien da og en sjelden gang innimellom. Så koselig at dere tar en tur da. Dere er hjertelig velkommen. Gleder meg :O)

Så flotte roser du har. Nydelig!
Her hos meg finnes det dessverre ikke en rose..., og heller ingen snegler. Glad for det da, men kunne godt tenke meg noen vakre roser... Problemet er at jeg ikke har så grønne hender...

Ha en flott kveld - på sneglejakt eller ikke ;O)
Snakkes !!

Lyst på livet sa...

Jeg har i dag overført kr 43.000 til ditt konto. Etter en meget HEFTIG natt (da tenker også jeg på regnet) fant jeg ut at det var på sin plass å stille opp for mine venner som trenger det! Jeg har kjeftet bare to ganger i dag, MEN jeg sitter og blogger mens gubben ser fotball(gudskjelov at det var fotball i kveld!)
I skrivende stund skjønner jeg ikke min arma rå hvordan jeg skal henge sammen frem til neste sommer (akkurat som det er noen fare.Litt å ta av her!) og priser meg lykkelig for alle ferier man har i skolen...knegg, knegg.

Den rosa i Drøbaks veikant var bare helskjønn! Kna ikke hjelpe deg med navnet, men deler din entusiasme!

Ha en heftig natt!(og da tenker jeg ikke på regnet)

Klem