02 juni, 2008

Soldag, vakkert, solbrent på ryggen....

Torunn har bedt meg svare på det her.....har flere sånne jeg skal svare på - men du vet, TID...

1:Hva gjorde du for 10 år siden?-
Hm…Da pussa vi garantert opp huset, (still going on…) var i Dublin, på Samos, jobba på rådhuset, gikk på hormonkurer og la på meg 20 kilo… barnet dukka opp tre år og fire kurer senere J
2 :Nevn 5 ting du har/hadde på "gjøre-lista" di idag?
Lage nytt blogginnlegg (men været ble for bra) se på konsert til minsten – musikkskolen, skrive kommunens folkehelserapport (puh…), plante Magnoliaen jeg kjøpte lørdag, vaske klær, lage middag, vanne planter, støvsuge huset, handle, male bunadskrin til niesa mi sin konfirmasjon, skrive ferdig talen, skrive sang. Det var litt mer enn fem. Jeg har aldri bare fem ting på lista.
3:Snack jeg liker??
Det meste på Grete Roedes fy-liste4:Ting jeg vil gjøre som miliardær??Betale ned lån, reise med familien, kjøpe MC til gemalen, bygge et lekkert vannsystem i hagen, kjøpe flere roser, 73 er ikke nok! – kjøpe en seter og yste ost, kjøpe gård m tilhørende gartner…bygge orangeri, og arrangere matlagingskurs på det fantastiske kjøkkenet jeg skal bygge i låven - og ikke minst, ta med meg mine gode venninder på ”bli-ny”-weekend til Milano.
5:Steder jeg har bodd?-
Tomter (barndommens rike), Kolbotn, Bjølsen, Kolbotn igjen, Ås – flytter aldri!
6:Disse folka vil jeg vite mer om:
- Hege, Heidi, Frida, Moseplassen

2 kommentarer:

Lyst på livet! sa...

Blir gjerne med til Milano!!
:-)

Ikke si du har støvsugd da....for da blir jeg stressa. Kasta ut matter til morran i dag i den tro at jeg skulle støvsuge og vaske et par gulv.... Mattene ligger i en hau fortsatt og jeg prøver igjen i morra!

.-9

Tone sa...

Nei, men nå MÅ jeg støvsuge - for i dag kom altså beskjeden om at jeg har gresspollenallergi, bjørkepollenallergi - OG HUSSTØVALLERGI!!
DET var litt av en brøler!!
Nå må jeg gå til det skritt å ta livet av alle kaninene bak senga, ikke rart jeg hoster som en gal når jeg skal sove!