31 mai, 2008

Ikke gjør som mora di sier! har blitt til: gjør det allikevel!


Er det ikke rart! - ikke kjenne hverandre i det hele tatt - og vips, så avtaler man å møtes, og det er BARE SÅ HYGGELIG!! Så vi avtalte å møte noen vi har møtt på nettet bare, og det viste seg at ingen av oss var psykopater eller noen andre enn det vi har utgitt oss for - og du Torunn var bare akkurat sånn jeg regna med du var! Og kos at du tok med din trivelige svigerinne!!

Fire damer på omvisning i parken på Ramme gård i Hvitsten - FOR EN PARK!! - DET VIKER IKKE TILBAKE FOR UTENLANDSKE PARKER!!

Og de damene som husket å ha med seg fotoapparat - de legger ut bilder, og jeg - jeg snoker dem til meg. (Forøvrig fikk vi jo noen til å ta bildene....av oss - så her snoker jeg ikke fra noen, kremt...)
Nå venter dameparty og mer sosial hygge.

Mh, hvilket liv!

5 kommentarer:

Min verden sa...

Du er vel bare ute i dag du også. Det var fint i går, men jeg var helt svimmel av all solen. Deilig. Har flytta roser og stauder og Yngvar graver og graver! Snakkes.

Tone sa...

Grave og grave!Det er en ektemanns lykke det, å ende opp med en lykkelig kone! Si det til din mann, det er fru Engs livsfilosofi!

Har du flytta roser??

Jeg har ordna og ordna og lars har snekra og lempa singel og snekra...og i natt kom han hjem fra Kizz-konsert klokka 02,og varpå golfbanen i morges klokka sju!!
Fantastisk vær, fantastisk dag!
Klokka er 21, men jeg skal ut plante ut noen iris og luke.

Jeg er SÅ fornøyd med den ego-helga her - Ramme gård med dere damene, kjøpt en Magnolia - jenteparty for Trine i går kveld, vakker sommermorgen når man står opp søndag. Hva merkan en kvinne egentlig forlange??

Min verden sa...

Ikke mye. Takk for i går, det glemte jeg å si. Jeg er lyserosa på ryggen for vi har gravd og luka og plantet og gravd... Herlig dag. Ses i morgen. Hanne

Lyst på livet! sa...

Hallo!
Ville bare stikke innom å takk for i går. Det var SÅ koselig! Og den hagen.....Gjett om jeg er full av inspirasjon til å hode på enda mere her hjemme da!
Har ikke blitt gjort så mye i dag riktignok...har bare stussa en hekk altså...ute i hagen .-) og involvert min kære i noen av mine planer og ønsker..Han rister på hue og ler :-)

Lurer på om jeg skal spare til et lysthus også jeg! Det har jeg alltid ønska meg....et hvitt et...med masse rosa pelargonia og blonder!

God natt!

Heidi sa...

Hei, hei. Bare innom for å si at det ligge en utfordring til deg på bloggen:
Ha en flott dag!!