23 april, 2008

Fortsatt sol - og det er onsdag......

I går var mannen hjemme med minsten og feberen - og da ankom jeg heimen til flotte nyspadde ringer rundt frukttrærne, masse jord fjernet fra det nye bedet mot naboens skjermvegg - og så gravde og spadde og ordnet han der vi bygger bod bak garasjen. Og så kom han inn og spurte om det var noe jeg vil ha gjort i hagen, for det regna han jo med... Skulle ikke tro at han er kontormann til vanlig - jeg blir bare happy jeg - Som jeg har sagt en gang før - det er mange måter å vise kjærlighet på!

I dag skal jeg kle et kjempestort bed med sort duk, og kjøpe inn masse bark til å legge oppå. Jeg har skvallerkål http://www.rolv.no/bilder/galleri/medplant/aego_pod.htm i vranga - men vi får se da vet du - om jeg ikke skal gjøre som i den linken her - og bruke den til noe fornuftig - den dukker jo opp uansett -d et har jo begynt for flere uker siden.
Når jeg er ferdig å jobbe i hagen i kveld, skal jeg klippe syvåringens pannelugg - han starta nemlig sjøl i går kveld.......say no more.

Vel hjemme kom min gode venn Trine innom, tekjelen på - og fleecejakker og siste solstråler på verandaen. Det er som blomster, disse vennene som dukker på telefon, mail, in person, eller uansett - takknemlig for det.

Nyinnkjøpt bark og fioler. Vakre fioler, det var syvåringen som valgte dem ut.
Kvelden har gått med til syv sekstenåringer, gutter, - pizza, Manchester United Barcelona-kamp, hyl og rop og skrik (kunne de ikke bare hatt de fine stemmene de hadde da de var tre år?...voksne stemmer som oier seg ogriver seg i håret til sofaputene flagrer og frustrasjoner og gleder står i taket - det høres gitt!
Mannen på jobb i Trondheim - og fruen, på blogg.
Svitsja innom utrolig mange fine blogger. Jeg må bli flinkere til å legge inn bilder fra hagen osv - og sånne før-etter-bilder.


Her er "før" - "ventebedet mitt" - et sted jeg setter ned planter som er flyttet, men hvor skal de stå til slutt... - noen ganger tenker jeg at ventebedet faktisk er veldig flott -. men her er det før det blomstret skikkelig i fjor vår:


God natt.

1 kommentar:

Lyst på livet! sa...

God morgen og tusen takk for koselig hilsen!

Skal følge med videre hos deg ja, for jeg skjønner vi har samme interesse for hage :-).

Nyt solen!

Torunn