25 april, 2008

Da er helga i gang!(Bilder fra Hus hjem hage.)


Endelig er det freddan, som ekteparet sa i en fantastisk ostereklame for noen år siden.

"Du får vente te freddan!" - personlig venter jeg PÅ freddan - og at helga skal starte.
Haugene er fortsatt på plass på arbeidspulten på jobben, - men dagene iler avgårde og jeg skjønner ikke hvorfor de ikke ble konstruert med litt flere timer. Jeg øver stadig på det der NEI-ordet, men jeg vet ikke helt hvodan jeg skal få ordet til å lime seg fast på innsiden av hodet mitt, ikke minst hvordan jeg skal få det ut av min munn når det trengs. Jeg som har et rimelig stort ordforråd og noen ganger kalles prinsessen som ingen kan målbinde - klarer ikke det rene ene lille og ikke minst - viktige - ordet der. Dessuten savner jeg min kollega blomster-Hanne, det blir lite hagediskusjoner når hun er student hver fredag!! Men det blir billig da. Ingen nye tanker, haha!

Helga skal gå med til en masse. Ikke minst innkjøp av en rekke grønne buskevekster av blå/grå nyanser, - det skal graves - og det skal kjøpes inn Hurdalsroser og markdekker-roser. Naboens mosegrodde trevegger skal snart forvandles til fruens grønne oase, det legges duk på bakken, og singel rundt omkring. Det skal bli fint, og jeg skal få i gang fotoapparatet og programmet i helgen.
Og så blir det vel å klippe mormors epletre som jeg lovte for en måned siden, - ha bark utover det store bedet, og kjøpe bark til skråningen mot veien.

Fotballkamper, sykebesøk - og kakebaking i kjent mamma-stil skal også skvises inn, - og et par timer på sofaen med et rødvinsglass skal også bli helt greit. Antioksydanter er kjempesunt.
Og damer blir senere senildemente om de drikker litt rødvin i ny og ne. Forskningsrapport faktisk...!

Vet ikke om jeg får ordna her inne i helgen, men en heseblesende på slutten av søndagen blir det sikkert - derfor: GOD HELG ALLE SAMMEN! Mange av bloggerne inspirerer meg veldig!
Derfor 2: send mer penger! haha!
Og til slutt: nå har det vært sydenvær hele uka - det kan ikke være meningen at det skal regne i helga?.....hæ?......?

Tone

1 kommentar:

Lyst på livet! sa...

God helg, Tone!

Ser ut til at været skifter litt humør nå til helgen gitt.
Kanskje det er fare for at jeg kommer meg innom kontoret en dag over helgen da om det fortsetter slik ,-)
Jammen godt det er kort uke, hehe!

Nyt alt du skal gjøre i helgen!

Nå er det i allefall sofa- og rødvinstid her hos meg!

Vi snakkes.

Klem Torunn