06 april, 2010

Påskeuka gikk alt for fort!

Påskestemning, litt vår, litt vinter - og klukkende elv...Spring - feeling..... bright blue sky, sun, river passing by...
Our son and his girlfriend was the first ones sleeping in our guesthouse -
they had a nice time in "their own" cottage!
Og i bruk for første gang - annekset - det funka utmerket for sønn med kjærest som bodde der i påska. Så slapp i det minste mora å irritere seg over alle klærne i kaos inne i hytta - nå klarte de det helt sjøl i egen hytte.....er det mulig sier jeg bare.

Det var lite snø og is i fjellet i år - så det ble satt opp en plakat om fare ved å gå over vanna inne på fjellet - men det er da vakkert på avstand - åpen elv og snø....! Som vanlig: påskeaften med hopp og langrenn på idealtid.
Our youngest - skijump as usual...
Mora til skihoppern her fikk det ærefulle oppdrag, igjen, å være frivillig fra 10 - 16... vaffelrøre, steke, organisere........ Neste år skal jeg jaggu få flere med, - nå er jeg lei av at det er vi samma hvert år!!! Alltid to hundre personer som kommer til ferdig dekka bord, - hva med å bidra med EN frivillig time per hytte, la oss si - hvert femte år??? Sommer og vinterarrangement...?
Det var i alle fall det jeg svarte til den dama som klagde på at det ble tomt for pølser I ÅR IGJEN, - et kvarter før det hele ble avsluttet for dagen...

Eldgammel arv fra en annen seter her oppe - så vi måtte jo male kaffe påskeaften!
Litt grovmalt kan man si......
Making our own coffee......this was also used 100 years ago.

Et typisk utescenario for herr og fru etter skiturer.......
Not too much sun this Easter - but as soon as the sun appeared, we ran outside!

BIRK enjoyed sun, as a king on top of the snow!


5 kommentarer:

Tiril sa...

Så skjønne påskebilder, forstår du koser deg her.
Hadde jeg hatt valget hadde jeg reist til fjells , men ikke snakk om det iår, ryggen er dårlig men på rask fremgang, har vert hos kiropraktor i dag og skal dit om en uke så håper jeg at det er over for denne gang, huff nei jeg håper ikke det blir flere slike turer,
Jeg har ikke gjort en prikk ang, oppussing, det gjør jeg ikke uansett, liker det rett og slett ikke så det tar husbond seg av,
Har stort prosjekt på gang neste mnd, gruer meg veldig til arbeidsfolk krelene rundt meg men det er en nødvendighet, Ha en fin ny uke, klem T.

Hanne sa...

En Faustino så jeg, og det uten å klikke på bildet. Tro hva det kommer av.... Drikke er sunt etter en skitur. Tolleren var jo aldeles nydelig, helt til å spise opp.

Ha en fin kveld.

Ninni sa...

Det høres ut som du har hatt en deilig :) Fantastisk vakre bilder av sne og vann, den kominasjonen er nesten uslåelig. Det nørke mot det lyse, det levende mot det stille. Nydelig! Og god vofs til slutt, ja - da er livet perfekt :)

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

dere har da hatt det deilig med snø og greier... sol også??
deilig å sitte ute med vinflaska...
vi holder til ved sjøen i påsken, landliv der er vi vant til...
kos deg mot vår.. klem¨¨*

Les Cotrions sa...

Hello my dear Tone! Finally I come back to you!!!I've worked so much in the last two days...I'm jealous of your new life!!!! You seem to have had a wonderful Easter time!!!! Alot of snow ans sun!!! I'd my first day on the beach on Monday and a bit of suntan! I'm very proud of it!!!
I'm looking forward seeing your flowers and roses again!!!
Big hugs!
Vale