21 april, 2010

Loppis......fleemarket..and some snow...

WHO THE....ORDERED SNOW NOW!!!??
I ran out in the garden with a woolen blanket this morning, my neighbour looked at me through the window and laughed. I kind of had to laugh a bit myself. But only a LITTLEBIT...
My new roses had to be covered. I am nuts I know - started too early gardening as usual..
My handyman says every year: Tone, remember, this is a livingroom, not a plantarium. I doo agree, thats why I do this every year. Maybee he will buy me one? haha...! Every window and every free space - plants have to grow, right??
LOPPIS
Vi har en gutt i musikkorpset og "får lov" til å være med å drifte et enormt loppemarked på våren!
Vi hadde mange timers vakt - og mange kom jo ikke til vakta si heller (utrolig!! gr...) - så man får ...noen ekstra timer...
Fruen her hadde ansvar for bordene med Egersund fajanse og Stavanger osv.. - og folk er jo gærne!
Og ikke minst - frekke, - bytta lapper på ting rett foran nesa mi, og kjefta på meg da jeg påpekte det - og det var altså et bytte fra 200 til 50 kroner. Utrolig.

Had to work as volounteers - fleemarket this weekend - I bought some stuff...
På loppis`ens auksjon, fant fruen denne garnvinna - og er sikker på at den blir fin ved siden av rokken min på hytta.
Bought this old thing for yarn......bringing it up to my cottage.

Denne nissen har jeg sett på antikvitetsmesser før - og fruen var råkjapp med å kjøpe denne da den dukka opp i en eske....dessuten har mora mi en slik men nissen sitter ved en bolle. Den skal være fra rundt 1920 / 30. Det var nostalgien som slo inn her...
An old santa....from 1920.

Og så kjøpte jeg disse to, de er kjempestore og rommer MYE rødvin.... skal ha dem med til seters og bruke dem foran bålet ute om kveldene i sommer. De er ikke perfekte disse keramikk-krusa, litt skeive...men det passer jo egentlig bra. For når jeg får øye på det, så kan jeg tenke oi oi oi nå har fruen fått nok for i kveld glasset ser jo helt skjevt ut....og vips så ble det det siste glasset for kvelden. Tror jeg.

7 kommentarer:

Regina sa...

liebe tona,
ist ja nicht besonders schön,das es nochmal geschneit hat,wenn auch nur ein bißchen.mir gefällt dein wohnzimmer,mit den vielen pflanzen.
deine flohmarktfunde sind super....
der gartenzwerg ist besonders niedlich.
liebe grüße,regina

marte sa...

Ha ha ha...jeg synes jeg ser det. Jeg har drevet å flytta på litt busker og ble en smuuule skeptisk over dette været. Jeg tenker ikke så veldig mye på om de tåler det. ....la oss håpe.
Håper dine stakkars roser greier seg også da.
Ha en fin dag.
Hilsen Marte

Jonna sa...

Hehe, gæern er du ikke, bare påpasselig :)
Jeg for min del priste meg i morges lykkelig for at jeg er seint ute med vårsjauen i hagen i år.
Fine loppisting!

Ninni sa...

Er det mulig? Er folk virkelig sååå frekke!? Loppemarkeder er moro, men ikke når folk begynne rå hale og dra i hver sin ende av en gjenstand, da skygger jeg banen.

Vi har også hatt litt sne i dag, men den legger seg heldigvis ikke. Nå vil vi ha tilbake sol og varme så jeg kan få klippet rosene mine! Det går sikkert bra med dine nyplantete, de tåler mer enn vi tror/frykter :) Og nå har de det jo lunt og godt :)

Eirin sa...

Så mange fine ting!
Godt å lese litt hos deg igjen.

Håper du fortsatt har det bra med det du har valgt deg, det virker sånn. :-)

Her har jeg sett hestehov i dag!

Alt godt fra Eirin

Les Cotrions sa...

Poor roses!!! They are surely warm now with the blanket!!! You made a faboulous greenhouse in your home and you bought fantastic treasures at the fleamarket!!! I think you're enjoying your new life!!!
A sunny day to you tomorrow!
Vale

Therese sa...

Ha ha - trodde du skulle hvise frem et teppe fra loppe markedet jeg (også var det rosene som skulle varme seg litt). Er forresten litt spent på mine rosebusker i år - de ser brune og vissene ut..........

Fine ting du hadde fått tak i på loppisen da, de rødvinsglassa blir nok flotte å drikke av i sene sommerkvelder :O)

Ha en deilig helg!
klem klem