21 mars, 2010

Har vært til seters og gjort oss fete :-)

Påskesol i tre dager til ende!...
Jeg lurte faktsik på å bli igjen til familien ankommer fredag...


Vi dro til seters for å fylle opp før påske, og det var godt å få gjort! - til påske nå - så skal vi jammen bare ha med mat og en ekstra boblebukse! Ja - og vin...

Her er Birk som passer på oss, - han lurer sikkert på hvor alle saue-vennene hans er...men det er noen måneder til de dukker opp over vollen med søte lam....!

.....og vi bruker stige og kommer oss opp på uthuset og hopper ut i snøfonnene....!! - og hiver snøballer på de voksne som satt og ante fred og ingen fare og slumra i saueskinnet i solveggen...

Have spent the weekend at the cottage. Fantastic sunny weather! - we went up there with all the stuff for our Easter holidays, - going up there again this Friday...cant wait!!
As a matter of fact - I considered staying there this week....but I have a lot of plans so I had to go home with my family.
......og jeg kjeeeeeeeeeeder meg........... og legger meg oppå alle tepper Tone slenger ut i snøen....
My husband removed tons of snow - so we can enjoy outdoor life this Easter. The snow is mealting too fast - have problems walking on it now...luckily we have skis!!..... you should have seen me early yesterday morning when I had to go outside to our outdoor toilet...hahaha, in my pyjamas I was stuck in the snow up to my thigs....nice view....
Plattingen er måkt, - tonnevis av snø har blitt kastet bort av handyman, så nå er hagemøbler atter funnet under massene, - påska kan bare komme!!
Annekset har fått gardinene sine i helga - vi har fyra opp - og det har blitt så koselig der atte.... handyman lurer på om ikke VI skal sove der....det er en fryd å stå inne på stua i hytta og se over tunet på lyktene og faklene og at det skinner i vinduene fra lysa der inne.... - har litt beisejobb igjen til sommern ser jeg...

Været var upåklagelig - hørte det sprutregna her hjemme, mens vi satt i solveggen i saueskinn - unga hoppa fra taket og ut i snøfonnene... Påska som kommer nå om en uke kommer til å bli heftig våt.... - måtte gå med truger over alt! - snøen begynner å bli rimelig råtten. Har brukt helga til å tørke votter votter votter votter og votter....og lykken er gamasjer og et par ekstra skift med dresser...
Har tatt opp Skaugumbegoniaene mine - de spirer jo for søren!! - mer i morra!
Hadet!

7 kommentarer:

Les Cotrions sa...

You seem to enjoy your new life a lot Tone! Sunny days spent outdoor and a lot of fun! I'm jeaolous...I must go to work!!! Now Spring is here...I'm looking forward seeing your garden, your roses and be jealous again!
Happy new week!
Vale

Ninni sa...

For en idyll dere har der! Tenker nok det blir en kjempekoselig påske nå som alt er klargjort, bare å nyte når dere kommer neste gang :)

Therese sa...

Ååå, det virker helt herlig (til tross for tørke tørke tørke vått tøy ;o) ).
Tenker påsken blir knall flott for dere der !! Med vin .... hi hi
Klemmer

heidi sa...

Ser fint ut oppe på hytta deres nå! Gleder meg til påsken og fine skiturer jeg også. Så stor og fin Birk har blitt! (Det er lenge siden jeg har vært rundt i bloggverdenen...)

Som mine dager er sa...

Har du en møbelsnekker pappa du?! Heldiggris. Som i tillegg tilbyr seg å shine opp teak dørene. Da er det best å ikke protestere!

Fint at du fikk til å legge igjen en kommentar. Tror Blogger har litt problemer her og der.

Klem Marit

Ruter & Hjerter sa...

Gøy å se og høre om folk med grønne fingre:) jeg Elsker blomster men jeg er ikke så flink med blomster) det kommer vel med åra:)fin blogg:)

lavendel mio sa...

For et drømmested dere har!
Forstår at dere vil være der i påsken...og Birk koser seg også ser jeg:)
Ønsker deg en herlig påske,klem Hanne