25 oktober, 2009

My handyman and I..........

Har tilbragt helga til seters igjen. Nok å ta tak i for herr og fru alene på tur!

Vi dro oppover og håpa at vinduene var på plass - det eneste vi har bedt en snekker gjøre på dette bygget - så spente var vi jo......og målet var å få alt på plass så gjester kan ankomme i vinter.
Idyllisk er det jo i gamle setergrender.... - det må jeg bare si!.......ikke fotspor, ingen bilspor.......bare stille stille...........litt sånn førjulsstemning!.......og noen hareføtter som har hoppet over vollen om natta.......

Vi skulle rive det gamle soverommet vårt inntil stua.....og lørdag morgen spratt ektefellen opp og før egg og kaffe var på frokostbordet, var han klar med brekkjern og slegge. Hva er det med menn når de kan få rive og herje?? Det går unna! ...opp med vinduet og sleng det ut!!
Og vi er jammen glad vi trosset noen gode råd om IKKE å rive bæreveggen...for det vi fant bak panelet var IKKE bærende, for å si det sånn!! - Det kan umulig være noen handyman som har satt opp denne veggen i sin tid i alle fall! - ........så nå fikk vi støtta opp og ordna opp, og resten får vi gjøre til sommern. Her er han i sving - mannen med slegga......

Og fire timer senere, ser det gamle soverommet vårt slik ut!!!
(four hours later...)
Til denne spisestua hører det en diger østerdalsbenk, og et to meter bort - og to stoler til - men med all den snøen som har kommet nå, og Landrover på service...turte vi ikke dra opp på fjellet med henger med så tunge møbler. Og benken veier så mye at vi må vente til det er fire karer på plass til å bære. Imens duger hagebordet med duk...
Og så er det det lille huset utpå tunet.....det som i sommer var reisverk uten tak og vegger....det ser nå sånn ut! - endelig vinduer!!
Have spent the weekend at our cottage again. To finish of a lot of work before winter really comes.... only the two of us, no kids.The handyman have been overenergic - and I praise the day I met him, - he makes my dreams come true, hahaha!!
Have a nice week everyone!!
Love from Tone
9 kommentarer:

Hege sa...

Heisann
Ser ut som dere har fått gjort mye på hytta i helga;) Tid for kos ble det vel også.
Fint det ble på anekset med den nymalte røde benken;)
Ha en fin kveld
Klem Hege

Les Cotrions sa...

Hello my friend! You have snow??? We have 24° today...Spring time! You made a faboulous work in your cottage! It looks gorgeous, warm and cozy! Beatiful cushions!
Happy to hear you have a so nice husband!!! You're lucky!
Happy new week!
Vale

Frida sa...

Det verkar som om det händer mycket i er stuga. Det ser mysigt ut där.
Kram Frida

Frida sa...

Hej igen!
Trodde först inte att jag kunde använda datorn alls under renoveringen men det har gått bra hittills. Så tråkigt att ni har drabbats av influensan. Hoppas dina barn blir bra snart och att du klarar dig!
Kram Frida

Therese sa...

Skal si det går unna! Veldig kjekt med slike handy menn, har en jeg også :) Spisestua deres blir jo kjempefin og anekset også. Gjestene deres kommer ikke til å dra derifra i gjen vet du ;o)

Skjønner av kommentaren til Frida over her at dere har blitt syke. Håper det går snart over! Mine unger ligger hjemme i senga si også og jeg kjenner noen basilusker i kroppen min også. Vet jo ikke om det er den svineifluensaen, kan være en helt vanlig influensa for alt jeg vet. Men kjedelig er det jo uansett.
God bedring til dere alle.

Klem

Janneke sa...

Dear Tone, you must be so happy to have a "hytter" Gosh it looks wonderful, i love the red "benk" Wauw so pretty.
You have been really hardworking last weekend... did L. have pain in his muscles ;) ?
Say hi to the whole family and you still have to tell me how all the other things (work etc.) are going at the moment !
Groetjes, Janneke.

Regina sa...

Liebe Tone
Habt ihr wirklich schon Schnee?Hier
ist es sehr mild,bin darüber auch sehr froh,muß noch einige Blumenzwiebeln in die Erde bringen.
Euer Sommerhäuschen sieht sehr einladend und gemütlich aus,da werden sich eure Gäste bestimmt sehr wohlfühlen.Die Kissen gefallen mir supergut.Hast du sie selbstgenäht?
Kompliment an deinen Mann,er ist ein Genie!
Ganz liebe Grüße,Regina

Magny sa...

HEIA...
SÅ TRIVELIG DA!! Og så nyydelige bilder de nederste,- dere har det virkelig kosleig.. og sikkert trygt også nå som bjørnen er skutt...

klem , magny

Heidi sa...

Wow! It looks so warm and welcoming. Staying at your cottage will be such a joy. Is is hard to get there when there is alot of snow?

Hugs ~
Heidi