05 august, 2009

Bli med en runde på setervollen.....

Sene sommerkvelder går vi alltid en runde på setervollen før vi legger oss....jeg tenker alltid over hvordan det var her "før i tia" - hvordan seterjentene sleit og strevde - men også at de sikkert hadde flotte dager hvor de hadde et godt liv. Jeg blir rolig i sjela når jeg rusler over vollen en sen sommerkveld. Null luksus til stede noe sted - men allikevel......Skulle gitt litt for å eie denne setra her......6 kommentarer:

Lyst på livet sa...

Så vakkert det er der oppe Tone! Skjønner godt du får fred i sjela på den daglige vandringen ja!

Som mine dager er sa...

Dette er sjeldent syn for mange av oss. Har ikke vært på en setervoll siden jeg var lita jente. Kan fremdeles fornemme naturen og hvor fint det var. FLotte bilder du viser, man kommer i stemning kan du si!

Og når det gjelder pinnekjøtt: Ja hvorfor ikke ... ! Just do it ;-)

Klem fra Marit

Les Cotrions sa...

Hello my friend! What a wonderful landscape! So green and fresh! I'm at home today...I've got a flu! It isn't a pleasure to be inside...it's so hot! I hope to be better tomorrow and to be able to go to the beach!
Have a nice day!
Hugs
Vale

anne - moseplassen sa...

takk for turen Tone!
Jeg er så syk etter å få kommt meg på fjellet, men det går ikke for tiden. Men, fjellet ligger jo der, og frem til jeg orker fjellturer så kan jeg jo kose meg med bilder som dette :D

Dagny- Heim sa...

Kva skal ein med all luksusen, berre ein har eit triveleg tak over hovudet, vatn, mat og nokon å prate med? Har brent mykje parafin og stearinlys på setra eg. Finnest ikkje betre rekreasjon!

Regina sa...

Liebe Tone
Traumhaft schön!!!!
Die Wiesen sind saftig GRÜN und das Wasser ist so klar ,einfach toll.
Hier ist es heiß,to hot for me.
Have a nice weekend with a glass of
red wine.
Many hugs from Regina