10 januar, 2009

Drømmer om vår og sommer!!

Åh nå kjenner jeg at jeg syns det er flott ute - men et par dager med valp nå - har gjort at jeg har tilbragt mange timer i hagen, - og hvem begynner å drømme..... - det er meg!
Drømmer om nye bed og roser .......og i hele vinter har jeg ønsket meg en hel hekk med hvite peoner - tenk så vakkert!! - hvite peoner på toppen av plena mot veien, med hekken av rosa The Fairy foran ned mot veien.....min mann kan sikkert bare grave, han pleier å gjøre det så fort jeg bare spør....hehe.Bonita, nyeste rosene mine...venter på dere der dere står med frosne pinner...
Men i år skal vi også bygge anneks på hytta, så jeg tipper han med spaden setter ned beina for en gangs skyld (sikkert begge beina også, ikke bare ett...) - og penger og arbeidskraft flyr vel til fjellet denne sommeren. Han syns forøvrig det er MER ENN NOK roser i hagen nå , "nå er det snart hundre her nå må du roe deg ned..." - men jeg sier at det er jo ikke ROSER jeg skal ha!
Det er jo peoner! En ti femten stykker...

Ah, som jeg lengter etter å sitte i en lenestol under taket foran peisen, lese et nytt hageblad og drikke iste...høre unga pludre og leke i sandkassa....

Forøvrig kom han hjem med en enkel lysekrone til kjøkkenet i går, min mann - og det er vel gubben sin det tenker jeg.....smask! Nå er han ute og vasker bil et sted (og det trengs...) - og så er det innkjøp av noe lørdagsgreier, og pærer til lysekrona - og så skal lampa opp.
Og vips tenker jeg - da må fruen til å male og beise kjøkkenmøblementet - kan jo ikke ha alt halvvegs heller...
God helg her fra lørdagsslapp dame....

21 kommentarer:

Monica sa...

Det er lov å drømme vet du;) Hvite peoner drømmer jeg også om. Har en som kanskje blomstrer for første gang i år...håper jeg i alle fall. Peoner og The Fairy må forresten være en nydelig kombinasjon:)
Jeg spar forøvrig selv jeg (stort sett), for da får jeg det slik jeg vil:) God trim er det også!
Snill mann som kommer hjem med lysekrone. Det er imponerende må jeg si...Tror ikke min hadde funnet på noe slikt. Han så bare oppgitt på meg i sted da jeg kom hjem med to store Hortensia. Må jo ha blomster, sa jeg...;)

Nå skal jeg vaske hus...Kan ikke utsette det lenger...God helg! Klem

Hege sa...

Takk for kaffen og kaken. Birk var nu bra nyyyddelig. Blir litt valpssyk av å se en så liten fin krabat.
Lyskrona kommer til å bli kjempe fin på kjøkkene. Å når du får malt møblene blir det bare supert.
Skjønner godt at du sitter å drømmer om den vakre hagen din. Tones hage er en skue om sommeren, ja ikke bare da men hele sesongen fra våren setter inn til høsten kommer.
Ha en fin kveld.
Klem Hege

Janneke sa...

hi Tone,
I see you are also looking forward to spring !! Lovely tulips you've planted. I am also preparing a little for spring, reading my gardenbooks because i want to make a big change in my side-garden !!Nice to be writing about on my blog, i think. So good to hear that Birk is enjoying the snow...have you got time for other things ?? I think i would be playing and cuddling with him all day :)
Have a nice weekend, Janneke.

Regina sa...

Hallo Tone
Auch ich träume vom Sommer!!
Was macht euer Welpe?
Wünsche dir noch einen scönen Sonntag
Ganz liebe Grüße,Regina

Therese sa...

Å, ja nå vil jeg også ha vår vår vår!!!

Hvite peoner er jo bare skjønne...
Jeg kjøpte EN busk i fjord (ha ha, det er jo ingenting i forhold til det du har tenkt deg) :o) Du får starte gravingen selv, kanskje mannen i huset syntes han må hjelpe deg litt etter hvert da vet du ;o)

Ha en flott kveld,
klem

Monica sa...

Hihi, jo jeg tror nok det...Har bare fotografert siden mai, og det er faktisk ikke så mange her som vet at jeg blogger, tror jeg da...Men, de får bare lure. Jeg har det moro, jeg;)

Har surfet en del og planlagt hagesesongen jeg også. Har ikke fått laget slik oversikt enda, men pytt pytt. Kjenner at roseinteressen fortsatt er sterkt stigende, så det blir nok mange av dem i år:D Og så skal jeg ha hvite og lysrosa peoner:D Så du er ikke alene om det...;)

Og selvfølgelig må man ha mange roser og peoner, når man får hvitt stakittgjerde;) Håper han ikke leser dette nå da....

Ha en fin uke, Tone! Klem

Magny sa...

slik vil eg også gjøre, kjøpe løker...

og du,- alltid slik etter jul,- så mye billig-så lite penger...

stor klem og tak for hyggelig hilsen!

Frida sa...

Nog längtar man till sommaren, härliga sommarbilder du bjuder på. Fick lite vårkänsla i dag när jag var ute och sprng för det gör jag annars bara på våren och sommaren. Det är så fint precis när träden slår ut i sin grönska. Förstår att det blir många tvättningar om dagarna när man har en sådan liten valp.
Hoppas du får en bra vevka!
Kram Frida

Heidi sa...

Hola senorita!!
Ja, så var vi vel tilbake i fedrelandet. Det har vært en fantastisk deilig og avslappende uke som vi trengte hele familien, herlig :) Ikke fullt så moro å komme hjem til stiv kulig men,men.. Det får gå. Vi kom hjem i går natt, sov noen timer, så var det full rulle. Dagen har gått med til håndballkamp langt pokkerivold og til juletrefest i korpset med klesvask innimellom slagene. På toppen av det hele så havnet min mor på sykehuset rett før vi kom hjem. Det har dermed blitt noen telefoner i dag for å få overblikk over "situasjonen". Hun har leddgikt og hadde falt i en sånn svingdør du vet de har inn på mange kjøpesentre. Den gikk i raskeste laget for henne gitt, og ho ble klemt fast og falt. Godt å vite hva jeg skal gjøre den nærmeste uka...dvs kjøre fram og tilbake til A-hus. Jada, hverdagen er så absolutt tilbake;)

Grattis med heeelt nydelig vovs. Så skjønn da. Tror gjerne det er som å få en baby i huset ja, men du så herlig også.. :)

Vi får snakkes mer senere Tone, nye klesvask venter og for ikke å snakke om all julepynten og juletreet jeg ikke rakk å ta før vi reiste... Jippi... NOPE!!!

See U!

:-)

Tiril sa...

Er det ikke forsent med løk nå da?
Kunne og tenkt meg det viss det går!!
Er så enig med deg ang. parasollene, min mann hadde fått fnatt viss jeg hadde dratt en slik hjem, jeg har heller ikke tatt de inn for salg.
Ha en fin ny uke Tone.

Les Cotrions sa...

Hello Tone! I had a very "productive" week end!I'll show you in the next posts!!! Also in Italy lots of people have flu! I hope to be healthy...I'm going to go to London on 22...a family trip..my mother, my daughter, my sister and me! Your new baby is so lovely...I'd like to have one, but I live in an apartment and I don't think it'd be fine for it!
Have a nice week and take care of your husband!!!
Hugs,
Vale

GundaM sa...

Etteha sett dette gleder jeg meg virkelig til å komme in hit til sommeren ;0)

Ps Så snill mann du har da..Hihi

Ha en flott ukestart!

Det hvite hjerte sa...

Tenk den er snart her den herlige våren, det merkes at det er lysere hver dag nå og det er lykke!
klem fra det hvite ♥

Les Cotrions sa...

Hi! here today is raining! Spring seems to be so far!!! I'll make the lavender sugar too! It seems to be delicious! Have a nice day and enjoy your spring mood!
Hugs,
Vale

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Tone
Du er selvfølgelig velkommen til å kopiere alt som vi har laget i boken, og som jeg viser på bloggen...det er en ære at du liker tingene så godt.
Koselig blogg du har også...deilig med blomster og løker igjen...gir virkelig sommerfølelse.
Klem...Ellen

Mia sa...

Herlighet, så skjønn han er, det nyeste medlemmet i familien! Flott også å ha en, som tar en ut i hagen (eller lenger ut enn det også...) Igår hadde vi så nydelig vær her at jeg trengte ikke en nydelig hundevalp engang for å tilbringe tid i hagen (ja, jeg puslet og ryddet... og dekket til de rosene som ikke hadde fått dekke tidligere...) Og jeg begyte å drømme om våren og sommeren, om hagen og alt de som skal vokse og gro. Oi, så utålmodig man blir... og så kaldt som det har blitt nå, så er det dessverre bare å drømme videre en god stund til.

Min Verden Hanne sa...

Jeg la inn en utfordring til deg :) God natt! H.

Gamlå sa...

Heisann

Gjett om Gamlå kommer til å syns å se dine kreative skapninger i hagen.

Håper alt står bra til med Birk. Nemi er spent å høre nytt om han.

Det ligger to stk award til deg i bloggen min som jeg vil jeg til deg.

klem fra Gamlå

Gamlå sa...

Hei igjen

Håper det er greit at jeg har lagt deg til min blogg liste i bloggen min.

Gamlå

hvorfor ikke... sa...

Heisan Tone;)
Du sitter der med rødvinsglasset, ja, jeg tok med mitt en tur over, hehe!
Måtte innom å hilse på vofsen, vettu...såååå skjønn;)
Nå har du noe å henge fingrene i - for det hadde du jo ikke, hehehehe!

Heidi sa...

Love the white tulips and only understand about dreaming of summer. I see our wisteria already forming buds and the weather has gone much warmer (5C). Still February could show a winter face yet...

Hugs ~
Heidi