11 juni, 2008

Bongotrommer på taket midt på natta?

Når det banker på klokka fire om morran, blir man automatisk rimelig rask i vendinga, og tror at det har skjedd no galt...knallhard banking i en rekke serier er ikke gøy å våkne til.

Men når det ikke er noe på døra, eller stuedøra...er det innbrudd da eller?


Og så ga det seg. Jeg la meg, men det tok jo bare to minutter så var det i gang igjen.
Jeg løp ut på verandaen, og så opp mot taket - og der satt det jo ei skjære da selvsagt - med trommestikeknebbet sitt - det hørtes godt det lille kreket der!!! En skjære på taket er jo ikke noe spesielt syn - da var det kanskje verre med meg, der jeg stod i truse og tskjorte og håret til alle kanter og heiv tennisballer opp på taket klokka fire om morran. Godt det er få naboer oppe til de tider....
Waking us up in the middle of the night.... , knocking and knocking on the roof, thought it was a burglery! I run out - ant throwing tennisballs up on the roof, luckily the neighbours are sleeping at four o`clock...

Og så skjedde det i natt igjen. Jeg er sikker på at kreket er interessert ikun en ting - irritere vettet av meg. Klokka fire om morran. Nå har jeg sendt gubben opp på taket for å sjekke om det ligger ei død mus der elle rnoe sånt, men neida, det er bare taket som mest sannsynlig er spesielt interessant. For et liv. (http://www.miljorlare.no/)

TV-aksjonen


Nå har jeg vært på regionsmøte, - noen må jo drifte de årlige tv-aksjonene.....I år er det Blå Kors som har fått aksjonen, og man skal bidra til at en rekke barn av rusforeldre får et bedre liv, bare her i Norge er det 120.000 barn som har det sånn! http://www.tvaksjonen.no/ ..........og siden man har vært med noen år, så kommer det jo en rekke erfaringer og kritiske spørsmål ut av fruens munn, - det hender jeg ved lunsjbordet sier at jeg skal holde helt kjeft i ti minutter.
Jeg har klart det en gang. Det var da jeg hadde streptokokker.

6 kommentarer:

Frida sa...

Det var en envis fågel. Inte omöjligt att det kan vara det som spökar i ögat, men jag ser fortfarande som tur är. Hade jag inte gjort det hade jag blivit ordentligt orolig. Hoppas du får sova utan att bli väkt i natt!
Kram

Lyst på livet! sa...

Var din mann glad da du hadde strepokokker???
:-)

God natt.
Klem Torunn

Min verden sa...

Husker ikke jeg at du holdt munn i 10 - TI - minutter? Ja, ja - vi pleier jo å si, jøss så stille det er her når Tone ikke er her. Når Bente og Tone er der samtidig, da er det IKKE stille, selv med streptokokker :) Det er koselig for meg iallefall Tone! Jeg gleder meg til å bruke litt av feriepengene på lørdag på ROSEEXPERTEN! Hey! Y. brukte 3000 på flyet sitt i dag. Ikke mer enn jeg har kjøpt planter for og han nyter like mye av plantene. Jeg nyter ingenting av flyet - unntatt de få gangene han er med og jeg er alene.... ;) Du må greie deg uten meg i morgen. Møte på formiddagen - borte på privat resten av dagen. Snakkes. Skjærene spiser snegler! Hanne

Tone sa...

Hahaha, jada jada Lars var glad da jeg hadde streptokokker - men da det varte en stund, så lurte han jo til slutt på om jeg var SUR da...fordi jeg ikke sa noe!

Hanne: det er fredag vi skal handle roser, ikke lørdag.

Dere andre: Det er ikke stille når hanne er på plass heller, bare så det er klinkende klart. Tidligere politikere holder sjelden kjeft veldig lenge.

Min verden sa...

hehe - det var nok jeg som ropte - "DET HAGLER - PELARGONIUMENE MINE" og han løp...:) I morgen skal vi på rosehandling! Gleder du deg??? Det gjør jeg. Hanne

Tone sa...

Nei,jeg gleder meg aldri til å være sammen med deg hanne....