24 mai, 2008

Endelig noen fridager!


........ikke for det, jeg starta helga klokka 12 fredag, med lunsj med min venninde Berit -på torget i Drøbak. Knallsol, en stor sjømatsalat, farris, skravling...helt greit i grunn!

Hun dro videre til Oslo på Aker brygge - greit valg...! - og jeg dro innom jobben og hentet med meg noe jobb hjem - sånn går det når man ofrer bort et par timer -men det er det verdt!


(foto: www.verneforeningen.no) Drøbak

På vei hjem klarte jeg å stoppe på TRE hagesentre, og jeg har mest sannsynlig fått en eller annen hjerneskade, for jeg presterte å ikke kjøpe en eneste ting ett eneste steed!

Ankom heimen til strøken plen. Mannen og minsten var tidlig hjemme. Tenåringen var -ja gjett - "med venner". Tenk for en periode av livet! Det består av venner, venner venner venner OG venner. Tok med oss fetter Christian på bursdagsrunde i Ski, han fikk velge presang selv, og så endte vi FOR UNGENES SKYLD på Mc Donalds. Herregud, der spiser folk altså middag flere ganger i uka? (Nå er jeg stygg, men jeg er jo håpløst gammaldags). Bare lukta når man kommer inn på et sånt "Påmmfri-sted" er jo nok til å slå ut fruen fullstendig. Salaten var dyr, og en vits - med tanke på hva jeg fikk for samme sum i Drøbak tidligere idag!! - ungene spiste hver sin barnepakke - og toppen av dette besøket, er jo at minsten spiste en hel hamburger! - han spiser nemlig ikke MAT. Men hurra, det er ende på alt -og vel hjemme var det bare å få på seg arbeidsklærne og finne frem spaden, og greipet. Bak den nye boden skal vi legge opp en fin mur. Mann og kone spadde og dro opp røtter til¨skvallerkål. Den verste rota hadde over en meter rotsystem. Utrolig!! Men toppen av lykke i går kveld, var at det ikke var en snegle å se!

Og vel inne, var det å sette i gang med å male en skapdør til en kusinehytte på setra. Vi skal dit ikveld, og jeg er ikke helt ferdig. Rødvin, chilinøtter, malepensler og godt humør. Hvorfor maler jeg ikke mer sånn som jeg gjorde før? det er jo så avslappende!

4 kommentarer:

Lyst på livet! sa...

Hahaha....når du beskriver "påmmfri"stedet høres du ut som de derre fine fruene som pynter seg for å gå på hagesenter;-)

MEN, jeg er enig med deg altså! Søplamat! Og min sønn på 11 er KUN interessert i sånt. Han spiser heller ikke MAT! Da er det mere oppløftende å se vesal på 8 virkelig ha interesse for det som smaker...

Høres ut som du hadde en delig dag i går.... Hvorfor kan vi ikke ha det sånn litt oftere?
Skulle ønske jeg vant i lott jeg....Da hadde jeg jobbet MYE mindre .-)
Ser frem til en betraktelig roligere uke nå og håper tåka letter noe, så det går an å være ute...

Vi prekæs .-)

Min verden sa...

:) Lykke til med malingen. Jeg trodde du lå med nesa nede i gresset og lette etter Iberiasnegler. Husk at de er ute i regnet! Hørtes fint ut med Drøbak og synet på McDonald deler vi definitivt. Du Torunn får egentlig ikke lov til å treffe oss (man skal ikke treffe de man chatter med på nettet - minnet hun meg på) Tenk hvis jeg er psykopat uten at jeg vet det - stakkars Torunn, men siden du er med så går det vel greit med henne tror du ikke? Ja, ja - her er det Monaco Grand Prix på TV. Forferdelig irriterende lyd! Fortsatt god helg. Hanne

Min verden sa...

- og det glemte jeg! Utfordring til deg fra meg (igjen :))

Min verden sa...

Har du gjort om inngangspartiet ditt du også? lurte bare....