10 mars, 2008

Tone`s hage

Hei
Jeg er 40 år, - natur- og hagefrelst dame fra østlandet.
Er gift med min kjæreste gjennom 25 år - og har to gutter, 7 og 16 år.

Vi bor i en enebolig i Ås, Follo - og etter å ha bodd her siden 1996, har jeg stadig blitt mer og mer fasinert av ting som vokser og gror, og nå som våren har kommet - er jeg veldig klar for å få møkk under neglene og bruke bankkortet på plantesentre.
Jeg er glad jeg har naboer og kollegaer som også trives ute i hagen, og blir inspirert av dem når de holder på - lange samtaler over en tekopp, eller utbrudd over et eller annet kryp som har spist på noe de ikke får lov til..........tanker og ideer til nye settinger i hagen, - eller rett og slett bare fasinasjonen over stort antall kronblader.........
Har etter hvert blitt mer og mer kritisk til hva jeg putter i jorda, og de siste åra er det vel roser, klematis og peoner som har fanget min store blomsterinteresse.
Jeg har ikke mange fancy og spesielle vekster i hagen min, jeg er mest opptatt av å ha det pent rundt meg, og storkoser meg når jeg går min daglige kveldstur i hagen og fjerner døde roser og napper opp ugress. Eller når jeg sitter en stille kveld med et glass rosèvin, og det lukter blomster fra alle kanter, og peisen spraker på verandaen.
Da er det godt å leve - og det er der du finner meg. Midt i livsnytelsen.

Jeg lager denne bloggen også for å ha en type dagbok for hagen min, inspirert av en god kollega og blomstervenn.

Velkommen inn!
Tone

5 kommentarer:

Min verden sa...

Gratulerer med ny blogg. Jeg vil være vennen din og jeg legger ut adressen din på min side :-) Dette kan bli morsomt!

Lindas Hus.. sa...

Hei Tone!Gratulerer med ny blogg gleder meg til å følge med i din hage.Har planta litt ute i dag.
Har begynt å handle inn frø.Morro
nå når det gror som bare det.
God Påske!Hilsen Linda :))

Min verden sa...

Nå får du komme deg ned fra fjellet og starte hagearbeidet. Det er ikke noe liv med snø opp til halsen og vonde hofter etter skituren.

Tigerkvinnen sa...

Gratulerer med bloggen! Godt at noen kan få det til, hjelper på inspirasjonen til den som har null peiling!Godt å vite at man kan følge med ett slikt "rivjern" av en svigerinne! Ps. Nå smelter snøen. . . . . .Aina:O)

Min verden sa...

Le bon rire est comme le soleil dans une maison.

Hva betyr dette Tone? God helg