26 mars, 2008

Påsken er over, hvorfor er det snø på plena?!

Det er nesten til å bli sprø av - men hvorfor kom det snø nå?! Jeg trodde at jeg kom hjem til krokus på plena og masse knopper her og der.........men neida, jeg kom hjem til 15 cm snø.

Hageglede kan være så mangt. Var det veldig smart gjort å bære opp åtte digre keramikk-krukker med jord og overvintrede planter fra kjelleren og opp i stua dagen før påske? Eller burde jeg venta på at min mann kunne gjort det? Mest sannsynlig det siste, for hvem i all verden var det som endte fra onsdagen i påskeuka - rett ut på sofaen for resten av påsken? Yess, meg - med lumbago! Det er sånn sykdom som inntreffer når energiske, men dog utrente, damer på 40 er sta og skal klare ting sjøl. Men dere skulle sett da jeg krabba til utedo i 40 cm nysnø klokka tre her ei natt!!
Men jeg er på bedringens vei, er sykmeldt ut uka - og har fått som rekreasjon å gå i ulendt terreng - så i dag har jeg og en venn gått i skogen i tre timer. Vakkert gitt!! Nysnø, dyrespor, sola som skinte om kapp med den hvite snøen - og fugler som er sikker på at det er vår, mer enn jeg kan si om meg selv.

Da jeg kom hjem fra hytta, hadde det kommet spirer i krukkene mine, og da blir jeg så glad. Men jeg er sikker på at jeg må så på nytt, dette er min "psykiske" greie, - hvor jeg føler at jeg vil i gang, og så er det for tidlig....

I dag har jeg kjøpt Ranunkler, helledussen - sett noe så vakkert?! Har satt dem i potte, - og disse merkelige knollene, lurer veldig på om alle "føttene" skal ned eller opp.... Hvite kjøpte jeg.

3 kommentarer:

Min verden sa...

Snø er det og uten bilder å trøste seg med (har han virkelig slettet alle bildene?) er det ikke mye å varme seg på. Håper jeg ser deg til uken. Skal du være med på hagemøte "vann i hagen" på mandag. Nesodden.

Tone sa...

Jeg visste du var inne på bloggene i kveld - du som har brukt et helt liv i politikken, har jo endelig tid til normale ting!!

Lars det unikumet har gravd seg inn i pc`n her og funnet frem igjen. Heldigvis!

Jeg kommer innom jobben i morra - har ikke tid til dette her, være sykmeldt er ikke forenelig med jobben...

Jeg irriterer livet av meg fordi jeg ikke skjønner halvcparten av det du gjør inne på bloggen, legger inn linker og bilder som legger se gpå rett sted....

vedr mandag og hagemøtet på Nesodden, må jeg se om jeg i det hele tatt klarer å sitte på en stol først.....

Tone sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.