08 oktober, 2010

Hva skjedde egentlig.......?


.....vinteren gikk og våren kom, og jeg starta på mitt etterlengtede permisjonsår fra jobben som daglig leder.
Jeg skulle gjøre SÅ mye da! Hjemmet skulle skinne, hagen skulle sprudle - og jeg skulle slanke meg sikkert tyve kilo. Tenk all den TIDEN jeg hadde til rådighet!! Ouau!! Jordbærfølelsen skulle bare flomme!!


Nå er det nøyaktig et halv år igjen, - et halvt år har gått.

Hjemmet skinner ikke, hagen sprudler ikke, men det er søren ikke min feil heller - for en møkkasommer sånn værmessig!.... jeg har slanka meg EN kilo. Og tenk all den tiden jeg har hatt til rådighet!!

TID.
MASSE TID.


Tid er et merkelig begrep. Mange som kjenner meg trodde jeg skulle kjede meg i hjæl, men det gjør jeg definitivt ikke. Men jeg må innrømme at aldri har jeg vært så forbaska ustrukturert. Har jeg godt av det? Er det lurt? Ja vil jeg si. Det er lov å ikke være sånn superflink jente hele tida heller.

TID
En rekke personer syns jeg har så mye tid at de syns de skal underholde meg med det de syns JEG bør gjøre, ikke nødvendigvis sammen med dem - men sånn for at jeg skal få noe å henge fingrene i. Særlig. Når jeg sier at jeg helst vil gå i skogen, syns noen jeg egentlig har best av å gå på restaurant. Forståsegpåere syns også jeg bør begynne å jobbe snart, fordi jeg ikke har godt av å slenge hjemme. At jeg koser meg med det, betyr ingen ting. For dem.

TID
Jeg skulle dra på hytta og være der alene - og lenge - og det skulle bli så bra! Men hvem skal styre heimen når ikke mor er hjemme og husker timer i trombonespilling og inneha rolle som "nok-rent-fotballtøy"-dame?

TID
Hvem sine forventninger var det egentlig som skulle innfris det året her? Hvem sin tid ble det? Ble det min?

TIDS-FORVENTNINGER......
Mine forventinger. Hva var det egentlig.....?

Nei jeg er ikke moden for jobb enda - men jeg er moden for å sette i gang det jeg starta med. Ønsket om et strøkent hus, gå ned 20 kilo, symaskina skal i heftigere drift, og joggeskoa skal på, spaserskoa skal bort.
Og jeg skal bli en superfantastisk mamma og kone. Det tror jeg at jeg skal ja. Tilbakekalle sommerns sene kvelder i hagen - aioli, reker og hvitvin....

HELGE-TID
Og om jeg får skikkelig mye tid i helga, så skal jeg plante løk. Hundrevis.Det skal jeg. Jammen.TIDEN
...går jo hele tiden...... en dag holder du en nyfødt guttebass i armene - vips før du vet ordet av det mekker han russebuss og har kommet inn i Kongens Garde fra august 2011..... vips!


God helg til alle.
Hilsen Tone, premenstruell dame.


8 kommentarer:

Tone sa...

.....jeg hadde ikke fått fredsprisen i dag i alle fall....

Martes atelie` sa...

Herlig! Tiden går...det er helt sikkert. Det er rart...jeg rekker nesten ingenting. Jeg nyter å være hjemme. Planlegge dagene selv. Nå skal jeg jo kjøpe keramikk ovn, så da blir det vell fart i sakene. Livet er for kort til at man skal stresse livet av seg, så nyt dagene hvor du kan koble helt av. Ser ut til at du nyter dagene på fjellet i alle fall;)
Ha en flott helg. Jeg skal begynne å rydde før helgen setter inn på riktig:O

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

hi-hi.... du er enestående...! klem og skjønn løkplantehelg...!
og takk for at du er ville by...

magny

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

ser ut som du blir den heldige.. tror ikke noen vil gå over deg i pris..! men ikek avgjort før onsdag..
klemklem så følg med...

Havfruen sa...

Herlig skrevet:) Det er aldri for sent å starte på det du har planlagt:) Hva andre synser, skal du ikke bry deg om, det er bra sikkert! Har selv vært hjemme en periode...alle trodde jeg skulle kjede meg. Noe jeg ALDRI gjorde, nikosa meg!!
Keep up:) og kos dæ!!

Herzblatt sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Herzblatt sa...

Yummy....you show so wonderful prawns.....I love them very much!!
I think, I must learn Norwegian...*lol*....to understand your lovely posts.....
Is it very difficult to learn???
Best wishes
Iris

Hanne sa...

Godt skrevet. Pyttsan, du har da enda tid til alt du har planlagt, eller ikke planlagt. Jeg skulle gjerne hatt et halvt år fri, med lønn så klart. Bare fordi jeg fortjener det.

Kos deg og nyt resten av friperioden din.