13 juni, 2009

Sommer snart???

Det er nå en gang skapt slik - at om ting skal vokse og gro - så trengs sol og SOMMER.
Her om kvelden, så var vi til å fyre med ved - og jeg lurer på når de første rosene mine skal åpenbare sitt skaperverk.

Men mens jeg går her og sipper over treg hage - så raser det jo kriger i verden, noen mister noen de er glade i - og "det er noe over alt" - så jeg har bestemt meg for å skjerpe meg kraftig - og glede meg over ALT SOM KOMMER, knopper som brister, familien min - og venninder som beriker min hverdag (ikke minst latterkuler som varmer!):

Peoner.......jeg bare elsker peoner. Og har bestemt meg for at det skal bli flere, ti er ikke nok for peondamer som fryder seg!
WISIHING ALL OF YOU A PLEASANT WEEKEND... I long for my garden roses and stuff, to explode in colours! - but it is cold in Norway these days .... waiting for real summer!
This is only a "tour" in my garden, something has started... it is hard living in Norway during summer, when you madly madly wait for your garden to get STARTED!"!

Si hva du vil - men når et helt kratt med Rosa Rugosa er i drift, så ER det jo vakkert?

Naboens vakre rosa tre - jeg må definitivt få kjøpt meg et sånt et!

"Dropmore Scarlet" - 40 års gaven min fra Hanne - den vokser som tusan!!

Vakker blå himmel, og noe pent å se på før der. Takk for at jeg bor i Norge - det kalde sommerlandet!

Hva i alle dager er dette her på rosebladene mine - tre av rosene har hatt besøk av noe som legger igjen...KAFFEGRUT??
I dag venter fotballcup for minsten, mann og barn er allerede på plass tenker jeg - og mor bare setter på evighetsmaskina (den som går rundt med klær vet dere...) - og støvsugern ligger klar - det gjør forøvrig Birk også, som venter på en tur - så jeg får vel bare avslutte med å ønske dere alle en knall helg damer!!
Klem fra Tone

13 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Halla

Du er ikke den eneste som venter på sommeren. Her skinner den plutselig opp i 47 sekunder før den forsvinner bak en sol og regnet pøser ned. Jeg er så lei. Og heldigvis skal vi ha ferie nå. Danmark tjooohoooo - nå kommer vi! Skal på besøk til noen bloggvenner i Drammen i morgen (blitt kjent med dem gjennom bloggingen og jeg har aldri besøkt dem før) før vi suser videre innom Mysen og besøke Torunn & co. skal bli koselig ja. Deretter Danmark.

Vi tar med PC og kamera så det kommer nok noen rosevins-duftende innlegg med feriestemning vil jeg tro ;-) Erre ferie så erre ferie.

La oss få se peonenes utvikling på bloggen din. Det er jo så skjønne og når de står i full blomst er de vakrere enn vakrest.!

En knallhelg ønskes deg også min venn.

Godklem fra Marit

Tone sa...

Det er 30 minutter fra meg til Torunn, og du må faktisk FORBI meg for å komme dit, om du vil eller ikke!!!
Når fyker dere forbi??

Emi sa...

Du sa noe viktig der, skal prøve å huske på det neste jeg maser oi irriterer meg over 12 grader og kald vind.. Flotte blomster du har forresten, gleder meg til hagen min kan bli sånn... Men åssen i huleste klarere man og lage bloggen slik med mange bilder med tekst imellom?? Var du på Ski mini Cup kanskje.. Vel er jo mange cuper nå. Men der var jeg med min minste, og i morgen med min største... Natta

Les Cotrions sa...

Hi Tone! May be it's cold in Norway, but your flowers are stunning! I'm gelous of your peonies are faboulous! I've 5 plants...green but...no blossoms!!!! Have you any suggestions for me???
Happy Sunday!
Big hugs
Vale

Tulip sa...

Hei!
Ja sant det, man går og venter og studerer hver lille endring i hagen. Det er jo litt av sjarmen det denne årstiden.

Men enig; å klage over været virker meningsløst, når andre steder i verden sulter folk, eller er rammet av krig. Da tenker jeg; vi har ikke de helt store tinga å bekymre oss over her hjemme i trygge kalde Norge!

Kos deg med peonene dine, Tone...Gled deg over hver lille endring i hagen, men ikke glem hvor heldig vi er som bor her vi bor!

God helgeklem!

Monicas Hage sa...

Jeg venter jeg også....

Nydelige bilder da. Naboen her har også en rosehagtorn, og den er bare nydelig:)

Frida sa...

Hej Tone!
Vika härliga bilder du visar! Nu har i alla fall solen kommit hit men det är ingen värme att tala om. Hoppas den kommer till midsommar på fredag. Pioner är så vackra, här blommar dem redan.

Hoppas att allt är bra med dig och att du får en fin vecka!
Kram Frida

marte sa...

Er det ikke rart? Selvom det ikke er sol så er det i alle fall noe som vokser....der av utrykket...gro som ugress tenker jeg!!!

Heidi sa...

Jaså, er det fler som venter på sommeren altså...?
Det hadde absolutt gjort seg meg litt sol og VARME nå ja. Vi får tro det kommer snar... eller..?
I dag er det litt sånn dagen derpå her. Vi arrangerte slektstreff her på gåden i går og idag er det visst tomt for energi i denne kroppen. Er helt sluttkjørt så jeg tror jeg skal bevilge meg en "ikke gjøre noe" dag.. Hm..vi får se da vettu ;)
Ha en strålende uke!

:-)

Les Cotrions sa...

Waw! London is faboulous!!! Lucky you!!!
Big hugs
Vale

Tulip sa...

Heisann! Hatr en utfordring til deg på bloggen min. Hvis du vil ha den da!

Klem:)))

Therese sa...

Å, så deilige bilder her! Er det mnd jordbær du har her?? Mine er så bitte bitte små enda.... Jeg tørr ikke plante dem ut enda.

Ja, det er jo som du skriver, mennesker rundt om i verden som opplever mye vondt. Mens vi går rundt om klager på vær og plagedyr som sniler og plantelus..... Hm - skal huske på å sette ordentlig pris på det jeg har jeg også :O)

Ha en super duper dag Tone.
Klem

disa sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風