12 august, 2008

Operaen i kveld!

Her finner du meg i kveld, i Operaen i Oslo.

Going to the Opera tonight, - "Porgy and Bess" -
looking forward to it! - and then, dinner!
The Opera in Oslo is brand new, and I haven`t been there yet. I`m not sure l like the architecture, an opera for me, is gold and velvet - and old art. But I might change my mind after tonight!
(foto lånt fra internett)
Fra www.operaen.no: Det er en rørende fortelling om den vakre Bess, som lever et turbulent liv i fattigkvarteret Catfish Row. Hun søker tilflukt hos og blir sammen med den lamme tiggeren Porgy, etter at kjæresten, gangsteren Crown, flykter på grunn av et drap. Han vender imidlertid tilbake til henne i smug og forsøker å vinne henne tilbake. Også narkolangeren Sporting Life er hekta på Bess, og forsøker å lokke henne med seg til et nytt liv i New York.

Kom til Operaen, kom og hør de fantastiske sangene: Summertime, My man’s gone now,
It ain’t necessarily so og kjærlighetsduetten Bess, you is my woman now.

Endelig litt sol igjen!?... - men jeg ser på rosene mine at de har slitt litt i regnværet, det er ikke det helt store akkurat nå. Ønsker meg et par varme uker igjen, sånn at de kan glede meg litt til - det er jo så mange tusen knopper enda!!
Har hatt en energisk helg med 16 årsdag, og vennemiddag med en treretters, og lange og mange timer foran utepeisen - latterkuler og god prat.

Håper å få tatt en tur på hytta i helgen, - det er mye ved og mange ting som skal ordnes før høsten setter inn. Dessuten er det godt å være der, det er liksom hovedgrunnen :-)

3 kommentarer:

Min verden sa...

Var litt synd at du ble skuffa over Operaen - norges nasjonalmonument nr. 1. Må ta meg en tur å se om du har rett. Kos deg i kveld. Nå er det straks natta for meg. hanne

~~Randi~~ sa...

Hei Tone - så utrolig koselig blogg du har! Mange fine bilder og humørfylt skrevet. Har kost meg masse og kommer sikkert tilbake til deg. Nå skal jeg sjekke oppskriftene dine. Fin kveld! Klem fra Trondheim

Sjoggfrid sa...

Hei Tone!

Herlig med mennesker som har driv og pågangsmot - som deg. En solid og lekker blogg til glede og inspirasjon for oss andre. Gleder meg til å utprøve matoppskriftene etterhvert!. Hyggelig at du tar deg tid til dette. Håper det er greit at jeg har lagt deg til som bloggvenn? OK? Og Porgy and Bess? Vakker og sanselig. Har dessverre ikke sett forestillinger, men har musikken (of course) i hylla. Fortsatt god søndag til deg og dine.