10 mai, 2008

Lørdag 10.mai

Ny dag nye muligheter!
Klokka er bare åtte, men golfern har allerede dratt til greenen, med Heges mann.
De er gærne, spretter opp på fridagene og hopper i klærne og slenger bagen ibilen. Bare jeg slipper sier nå jeg...men de gleder seg så veldig til årets høydepunkt, golfe i Skotland til høsten - ogde må jo øve, ikke sant!
Jeg er nå så inspirert av Hannes innkjøp av tolv roser, så jeg er på nippet til å planlegge tur til roseeksperten senere idag, når han med muskla kommer hjem igjen. Han kan brukes til mye rart! Snekring, graving, lemping av steiner... - deling av vinflasker, ja, sånne trivielle ting!
Jeg er så skuffa, for renessanserosene mine har ikke kommet ENDA, og det er hardt for en som er så utålmodig som meg! Ferdiggravde hull står nå der og gaper mot meg og bare venter på plantene sine.

Nei,opp og hoppe - inn i klærne - og vips, huset skal harves over med støvsuger før hagen får sitt.
Ha en grom lørdag.

4 kommentarer:

Lyst på livet! sa...

Ble det no rødvin på terrassen på dere i går?
Det ble der her i allefall....deilig .-)

Ha en toppers dag!

Klem

Tone sa...

Jada, opptil flere glass, etter rosèvinen...
Jeg planlegger tur til Roseeksperten. Hanne har virkelig satt griller i hue på meg.

Jeg og nabon var også ute med lommelykt og saks, -stilig vet du - støvler, genser nedafor jakka - jakek som ikek matcher, og hodelykt!!
Drepe og myrde!! Men vi fant bare en liten babysnegl. Han var ikke søt nok - bye bye...

Hehe .- ha en fin dag!

Min verden sa...

JA??? Ble det noen roser? Hos meg er fem plantet. De tre Maidens blush tok noe tid. Det var røtter på kryss og tvers og Y. gravde og gravde :) Han ble oppmuntret av hilsen fra L. og jeg måtte informere Y om at L. har gravd plass til MANGE FLER ROSER enn det Y. har gjort så langt. Tror ikke det var noen trøst. Rosene er helt fantastiske - både bladverk og røtter. Ha en strålende lørdagskveld. hanne

Min verden sa...

Det er en utfordring til deg inne hos meg. God søndag. Hanne