27 mai, 2008

Fortsatt sol, har sommern endelig kommet?


Dagene tilbringes ute i hagen, derfor litt lite aktivitet her!

Det spas og males og lukes, og knepute er kjekt å ha -føles som om begge knærne er blåmerker...

Snart er det lørdag også-og snakk om å glede seg fryktelig da! - Ramme gård, damer man aldri har sett, men føler man burde ha kjent hele livet, - og ja, bare kos egentlig! Og deretter - rett på dameparty her i hjembygda. Kan man ha det bedre?
Når man i tilgegg ikke har sett en iberasnegle på fire dager så er det helt greit liksom!!
Kjøpte dog en betlehemsstjerne i blomsterbutikken, og den er stein dau- etter tre dager, den kan jo ikke ha vært bra?! Irriterende.
Nå venter jeg egentlig bare på peonene og sjasminene - og så er sommern i gang!
I dag, tirsdag, er det dugnad på Matforsk- fotballgruppa trenger bare LITT penger til satselaget der poden er med, så da er det bare å stille opp...men siden jeg er bare litt mer enn genuint intr i mat, så er det jo morsomt noen ganger også. Var med på en lasagnetest en gang, hvor jeg tok med en av lasagnene på hytta. Har aldri kjøpt noe ferdiglaget noen gang, - og jeg, teite meg, var så skuffa over den ene pakka som skulle testes ut og bedømmes, at jeg var helt på gråten. Snakk om å lure forbrukerne til å tro at man skal spise noe godt!! Nei, jeg er gammaldags. Lag maten sjøl.
Ut og hoppe, klatre i trærne!

8 kommentarer:

Lyst på livet! sa...

Hehe....godt å se det er liv i deg Tone!
Og at det er mindre liv i sneglene!

Gleder meg til lørdag jeg også ja. Og så med det været her da gitt .-)
Mulig jeg tar med meg min svigerinne jeg (jada, jada, kall det gfjerne anstand!). Hun ble helt i fyr og flamme da hun hørte om turen. Håper ikke det gjør noe?

Jeg skal rett til Drammen etterpå (på lørdag altså) på gourmetklubb med mine venninnne jeg har fra tiden jeg bodde der. Blir sikkert sliten på søndag...

I dag nytes dagen ute og det har jeg tenkt å fortsett med hele uka...

Klem

Min verden sa...

OK - jeg skal bare til Ramme gaard. Er det noe å kline utover at dere skal en mengde andre morsomme ting... Vel, jeg har med meg Beathe og Eva. Jeg får ikke lov til å dra noe sted uten dem ;) Når skal vi møtes? 10 eller 11. Leste at plantesalg startet 10 omvisning 11. Du hadde det vel trist og leit uten meg i dag. Lurer på om det er pollen som slo meg ut i dag? Du hadde det sikkert veldig kjedelig uten meg - ikke sant? Har lagt et nytt bed i går. Et blått et - har store forventninger til det og har plantet til en betongkum! Vi får se om jeg liker den. Snakkes. Hanne

Tone sa...

Beklager,har ikke savna deg nevneverdig Hanne - jeg har vært på tre møter, og dro hjem og jobba derfra....så pytt sann knis knis...

Det er garantert pollen, eller så har du rett og slett fått en psykisk reaksjon på at rådyret har gnafsa i seg rosenknoppene.

jeg vil dra så jeg er der klokka ti....akter ikke å serve noen med kelnerfakter her i heimen den dagen, så det er best å stikke.
Er det lov å ha med seg piknik-kurv, eller skal vi kjøpe oss noe skravlemat i kafeteriaen?

Min verden sa...

Jeg kommer i morgen, men jeg må si at det er litt skuffende at du ikke har savna meg.... Vel, nok om det. Du har fått en ny utfordring fra meg - nå får du lære deg det.... ;) Vi snakkes.

Lyst på livet! sa...

Hellu ladies :-)

Kan vi ikke prøve å være der til kl 10 alle sammen da?
Tone; skal vi møtes et sted i Ås og kjøre i følge videre?

Din far har forøvrig helt rett i dette med maling av teakmøbler. Jeg vet det sjø, men alternativet for mine stoler var dynga, så går det gæli er det liksom ikke så farlig .-
Dessuten har jeg malt teakdører før, og også det har gått bra, så man kan være heldig .-)

Ellers så har ikke dagen her i Mysen vært så god.... Var borte hos min svigerinne i går kveld og vi var 4 jenter som fikk tylla i oss altfor mye hvitvin....og så på en tirsdag! Huff og huff, det er så mye fælt!

Tone sa...

Stakkars deg torunn som har venner som presser på deg vin.
Hanne er også sånn.I førtiårsdagen hennes i fjor, var det mer enn nok vin.
JEG sovna ikke, for å si det sånn. Det var det andre som tok seg av!
Men hue dagen etterpå, var ikke greit - og du aner ikke hvor mange svinger det er fra Nesodden og hjem.

Vi møtes iÅs!
Send meg en mail med mobilnummeret ditt!
ps har sydd en bukse i kveld, hva mer er naturlig enn å drikke vin mens man gjør det?

Frida sa...

Hej Tone!
Hoppas du mår bättre nu. Vilken härlig bild på rosen!
Kram frida

Frida sa...

HEJ!
Förstår det kan vara mycket på jobbet. Skriv när du har tid, du behöver absolut inte stressa med det. Jag vara och kollade på blomsteraffären i går.Det kändes bra men tyvärr har arbetsförmedlingen dåligt med ekonomi nu så min handläggare kan inte garantera mig någon praktikplats. Men jag hoppas verligen för annars vet jag inte vad jag ska ta mig till:-(
Tyvärr är jag ingen expert på Jasmine. Men jag kan kolla upp det till dig om du vill?
Vi lärde oss nästan ingenting om trädgårdsplantor på min utbildening.
Hoppas du får en trevlig kväll!
Kramar Frida